Ismételten bezöldültek az almák

HusztiD 2016.04.18. 11:49 Apple 0 db 179

applestorelogo

Az előző hét végéhez közeledve már beszámoltunk, hogy új kampányt indított az Apple a Föld Napja alkalmából. Az elmúlt napokban viszont ténylegesen is zöldre váltottak az Apple Store-ok logói, hiszen a világnaphoz közeledve ezzel jelzik, hogy támogatják a kezdeményezést.

Nem mellesleg Angela Ahrendts is posztolt Twitteren, ahol jól látszik, hogy nem csak a logók, hanem az alkalmazottak egyaránt bezöldültek – már ami az egyenruhájukat illeti. Az ikonikus kék pólókat zöldre cserélték, melyet az elkövetkezendő napok folyamán tovább viselnek a bolti alkalmazottak. Érdemes megemlíteni, hogy korábban nejlonszatyrokat adtak az almások a saját termékeikhez, azonban mostantól átváltottak környezetbarát papír táskákra, amivel szintén egy újabb lépést tettek a környezet megóvása felé.

Ezekből az apró, ám mégis nagyszerű dolgokból látszik, hogy az Apple tényleg komolyan veszi a környezetet és vele együtt az újrahasznosítást. Bár elég csak a márciusi Apple eventre visszagondolni, hiszen legutóbb ott számoltak be arról, hogy milyen mérföldköveket értek el.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!