Vajon milyen lesz az Apple Car?

HusztiD 2016.04.15. 13:49 Apple, Videók 2 hozzászólás 485

Apple Car concept

Gondolkodtatok már azon, hogy milyen lehet a legelső elektromos autó, amit az Apple készít? Immáron több éve mennek különféle spekulációk az almások titkos autó projektjéről, azonban egyelőre semmi biztosat sem tudni róla. Ezúttal a Motor Trend magazin készített egy hosszabb interjút olyan szakemberekkel, akik valamilyen szinten kapcsolódnak a témához.

Természetesen a téma az Apple Car volt, s minden fontosabb kérdés felmerült azzal kapcsolatosan, hogy milyen lehet. A videóban láthatóak az újabb koncepcióképek, melyeket a Motor Trend csapata készített. Ezek alapján elmondható, hogy nem igazán megnyerő a dizájn, de azért tartsuk szem előtt, hogy ezek csak előzetes szóbeszédek alapján készültek. Viszont ha nem sajnáljátok a videó megnézésére a fél órát, akkor erősen javallott megnézni, hogy mégis hogyan gondolkodnak a szakértők, akik megpróbálják kicsit az Apple szemszögéből is megvizsgálni a dolgokat.

Vonatkoztassunk most el mindentől. Szerintetek milyen lehet az Apple Car? Ti milyennek tudjátok elképzelni (dizájn, funkciók és miegymás)?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. S - 2016.04.16. 15:14

    Ilyen biztos nem lesz..!;)

  2. Floresz - 2016.04.19. 12:42

    Tesla hasonlóság lesz

Szólj hozzá Te is!