Apps for Earth – újabb jótékony kampány az Apple-től

HusztiD 2016.04.15. 09:41 Apple, Kiemelt hírek, Programok 0 db 201

earth-day-app-store-800x364

Kereken egy hét múlva, jövő hét pénteken lesz a Föld Napja. Ennek kapcsán új kampányt hirdetett a kaliforniai vállalat Apps for Earth néven annak érdekében, hogy a World Wildlife Fund (WWF) számára jótékonykodjon. A kezdeményezés kizárólag az App Store bevételeiből fog állni, azon belül is az ebben részt vevő alkalmazásokéból.

Nem szokatlan dolog az ilyen az Apple-től, ugyanis a legtöbb világnapon előállnak valami hasonló ötlettel. Legutóbb például az AIDS világnapja volt ilyen múlt december folyamán. A legújabb kampány tegnap estétől lépett érvénybe, s egészen jövő hét vasárnapig, azaz április 24-éig tart. A Föld Napja április 22-én lesz, de szerencsére két nappal kitolták az kezdeményezés időtartamát.

Az Apps for Earth-ben egyébként olyan alkalmazások szerepelnek, mint az Angry Birds 2, a Hearthstone, a Cut the Rope: Magic a VSCO vagy akár a Trivia Crack. Természetesen ennél több app szerepel, a teljes listát pedig az App Store dedikált oldalán találhatjátok meg.

Fontos megjegyezni, hogy az ezekből befolyt összeg száz százalékát a WWF számára ajánlja fel az Apple. Amennyiben ennek ti is részesei szeretnétek lenni, akkor nincs más dolgozok, mint jól bevásárolni az almások digitális áruházában.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!