Újabb szóbeszédek az iPhone 7-ről

HusztiD 2016.04.14. 17:43 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 5 db 1,200

iphone-7-mockup

Immáron több hónapja olvashatunk arról, hogy mégis milyen lehet az ősszel megjelenő iPhone 7. Az eddigi legtöbbet emlegetett pletyka szerint külsőre szinte ugyanolyan lesz, mint az iPhone 6s, csupán másabb lehet az antennacsíkok elrendezése, illetve a kamera sem fog (elvileg) kitüremkedni.

A japán Macotakara egy megbízhatónak vélt forrásból, a Catcher Technology jóvoltából tudja, hogy milyen lesz az új telefon. Elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy a Catcher különféle kiegészítőket gyárt az Apple termékeihez. Elvileg ezúttal legyártottak egy valódi iPhone 7 tokot, amelyből érdekes dolgok derültek ki.

Amennyiben igazak a mostani állítások, akkor az egyik legérdekesebb dolog, hogy az iPhone 7-ben szintén bemutatkozik a Smart Connector. A csatlakozó még a tavaly novemberben megjelent iPad Próban debütált először, ami által különféle kiegészítőket csatlakoztathatunk a tablethez.

Természetesen lesz dupla kamera, azonban a jelenleg piacon lévő csúcsmodellhez képest itt is kitüremkedő gyűrű lesz a telefon hátoldalán. Pontosan nem derült ki, hogy mekkora lehet ennek a mérete, azonban elvileg kisebb, mint a jelenlegieké. Érdekes, hiszen a korábbi pletykák úgy állították, hogy teljesen sík lesz az iPhone 7 hátoldala, mivel nem fog kilógni a kamera.

iphone_7_render_mr

Végezetül pedig szóba került az EarPods füles, amit az iPhone 7-tel karöltve mutathat be az Apple. Ez lesz az első vezeték nélküli fülhallgató, amit iPhone mellé csomagolhatnak, hiszen a következő generációs telefonon már nem lesz jack csatlakozó.

Természetesen érdemes erős fenntartásokkal kezelni a legújabb pletykákat, hiszen semmi garancia nincs rá, hogy valósak-e az alábbi állítások. Ti milyen újdonságnak örülnétek a legjobban?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 5 db

 1. Fehérsólyom - 2016.04.14. 18:23

  Akkor talán nem lesz “lába” a telefonnak?
  Vajon belefér-e egy megszokott minőségű kamera?
  Jobb lenne ha inkább vastagabb lenne a készülék, úgy a nagyobb akksi is beleférne.

 2. Faramir - 2016.04.15. 05:40

  Én erősebb akkumulátornak örülnék és annak, hogy jobban testreszabható legyen. Én négy éve használok iPhone-t, alapból elégedett vagyok vele, nagyon megbízható, de erős a konkurencia. Megvárom a 7-es szériát és ha nem durrantanak nagyot, akkor váltok.

 3. Vargagyuri - 2016.04.15. 06:34

  Én nekem egy bajom van-volt az iphone-ommal (4éve van) az aksi. Ipad 2-m bírja a gyűrődést mint a katonatiszt, de ez az iphone 5-s sajna legjobb esetben is úgy bír 2 napot, ha egyáltalán nem nyúlok hozzá. Szóval az aksi az jó dolog lenne ha fejlődne.

 4. janika61 - 2016.04.15. 23:23

  Sztereó kellene külsö,Bose ,Full HD a kisebbekre is ,Felüröl bekapcsolni mindegyiket,igazi Fekete szin mint korábban a 4S,zsinor nélküli töltés,Oled kijelzö:))

 5. Zoli - 2016.04.17. 12:46

  Még mindig itt.. Akksi 2-3 napot bírjon..
  Persze jó dolog ha bírja.. De könyörgök,
  Felétek nincs mindenhol áram? :D

Szólj hozzá Te is!