Nagy érdeklődés mutatkozik az iPhone SE iránt

HusztiD 2016.04.14. 13:38 iPhone 0 db 456

iphone-se11

Korai elemzések alapján a japán felhasználók körében nagyon népszerű az új iPhone SE. Azon belül pedig inkább a 16 GB-os modellt favorizálják a leginkább, hiszen sokak számára csábító a készülék alacsony ára. Persze ezek az adatok egyelőre csak a kezdeti fellángolást tükrözik, s érdemes lesz visszanézni hetek, majd hónapok múlva, hogy akkor mi a helyzet.

Japánban egyébként a 64 GB-os iPhone 6s jelenleg a nyerő, hiszen ez a legkelendőbb almás telefon, amit nem sokkal mögötte az SE követ. A szigetországban három fő szolgáltató árulja az új telefont, azonban pontos adatokat nem publikáltak, hogy idáig milyen értékesítéseket produkáltak. A legutóbbi adatok egyébként a különféle online webáruházakból származnak, így nem mutatnak teljesen átfogó képet.

Vélhetően a vásárlók nagy része Apple rajongó, de hetekkel később érdemes lesz az akkori statisztikákat megnézni, s remélhetőleg lesz egy olyan átfogó elemzés, amely rámutat, hogy nagyjából milyen emberek veszik az új iPhone SE-t. Korábbi iPhone, esetleg Android  tulajok? Remélhetően hamarosan választ kapunk a kérdésre!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!