Ígéretes fejlesztések elé nézhet az iCloud egy új kínai partnernek köszönhetően

HusztiD 2016.04.12. 15:48 Apple, Egyéb 0 db 141

inspur

A legújabb értesülések szerint az Apple Kína egyik legnagyobb szerver szolgáltatójával, az Inspur-ral karöltve dolgozik annak érdekében, hogy tovább bővítsék a felhő alapú szolgáltatásaikat. Az almások jelenleg olyan felekre támaszkodnak, mint a Microsoft vagy az Amazon duója, azonban nem olyan régen még a Google is felmerült, mint lehetséges partner.

A Digitimes szerint a McQueen néven futó projekt által az almások Kínát célozzák meg, hiszen általuk bővíthetik tovább saját felhő alapú szolgáltatásukat. Mit érdemes tudni az Inspur-ról? Az ázsiai országban ez a legnagyobb szolgáltató, ami a kínai szerver piac 60 százalékát teszi ki. Többek között olyan tech vállalatoknak adnak tárhelyeket, mint a Microsoft, LG, Ericsson, Intel, IBM, SAM, VMware, Nvidia vagy a RedHat. Hozzájuk csatlakozhat most az Apple, azonban pontosabbat nem tudni, hogy milyen feltételeik lesznek a két félnek.

Nem mellesleg az Inspur-nak van egy kaliforniai irodája, ahol kutatással és fejlesztéssel, valamint gyártással foglalkoznak. Feltehetően az Apple az elkövetkezendő időszakban tovább bővíti az iCloud szolgáltatást, így nem kizárt akár az sem, hogy az iOS 10 bemutatásakor ismételten emelnek a tárhelyeken. Vagy akár még valamilyen új, webes szolgáltatást egyaránt indíthatnak. Reméljük, hogy hamarosan kiderül!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!