Egy halom Apple Watch reklámot adott ki az Apple

HusztiD 2016.04.12. 09:34 Apple Watch 0 db 221

screen-shot-2016-04-11-at-4-26-23-pm

Tegnap késő este folyamán egy újabb kupac Apple Watch reklámot töltött fel YouTube csatornájára az Apple. Ezt megelőzően egy nappal már láthattunk egy hangulatos Apple TV videót, melyben egy híres NBA sztárral reklámoztak. Ezúttal összesen hét darab 15 másodperces, ám annál hangulatosabb reklámot kaptunk.

A legújabb videókban szinte minden fontosabb tulajdonságát megmutatják, amivel egy Apple Watch rendelkezik. A videók első felében leginkább az aktivitást mutatják be, hogy egy-egy sport tevékenységgel miként motiválhatjuk saját magunkat: elérhetjük a kitűzött céljainkat, illetve a barátainkat is megelőzhetjük.

A videók második felénél pedig a különféle hasznos funkcióra hívják fel a figyelmet. Ezekről nem írnánk regényeket, inkább nézzétek meg eme hangulatos videókat, melyek remekül bemutatják a főbb tulajdonságokat.

Végezetül pedig a legutolsóból azt is megtudhattuk, hogy éppen mennyire személyre szabhatóak az Apple órái, hiszen minden alkalomhoz megtalálhatjuk a megfelelő számlapot és szíjat egyaránt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!