Hub Keyboard – ilyen egy teljesen hasznos és egyedi billentyűzet a Microsfttól

HusztiD 2016.04.11. 15:57 iOS, iPhone 3 db 1,122

hub-keyboard1

Hónapokkal ezelőtt már kiderült, hogy a Microsoft egy egészen új és különleges billentyűzetet fejleszt iOS-re. A pénteki nap folyamán végre megjelent a Hub Keyboard-ra keresztelt virtuális klaviatúra az App Store-ban, amely nem egy szokásos billentyűzet, hiszen sok-sok hasznos funkcióval rendelkezik.

A redmondi programozók lényegében a billentyűzetbe építették be az Office 365 szolgáltatást, amivel mindenféle hasznos funkciót elérhetünk. Például az adott szót amit írunk, azt egyből lefordítja egy kiválasztott nyelvre. Ha valakinek tovább küldenénk egy kontaktunkat, akkor arra is lehetőségünk van, amivel kiírja az adott személy adatait. De megemlíthetjük, hogy akár több dolgot másolhatunk egyszerre egyetlen koppintással, de még új Word dokumentumokat egyaránt létrehozhatunk, illetve kereshetünk a már meglévők között.

A Hub Keyboard ingyenesen letölthető az App Store-ból, így mindenkinek ajánljuk, aki egy egészen különleges, ám egyben hasznos billentyűzetet szeretne iOS-re.

Hub Keyboard (AppStore Link) Hub Keyboard
Fejlesztő: Microsoft Corporation

Besorolás: 4+

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. SirPiki - 2016.04.12. 15:55

  Kipróbálta már valaki?
  Csak mert nekem a login-nál beírom a mail címet és semmi. A next gomb nem elérhető a billentyűzet miatt. A return gombra sincs semmi reakció. Fontos a login?

 2. MókásBuszkilincs - 2016.04.13. 09:07

  Egyelőre csak angolul működik, az ékezetes magyar (és egyéb nyelvű) betűk nem jelennek meg.
  Majd, ha a későbbiekben frissítenek, akkor akár még használható is lesz.

 3. MókásBuszkilincs - 2016.04.13. 09:18

  Csak akkor fontos a login, ha egyszeruen el akarod erni a dokumentumaidat az Office 365-bol.
  En azt vettem eszre, az ekezetes betuk hianyan kivul, hogy rettenetesen lassu a billentyuzet, sokszor varni kell, hogy megjelenjen a begepelt szoveg, es tobbszor elofordul(t), hogy kihagyott karaktereket gepeles kozben.

Szólj hozzá Te is!