Ma érkezik Mac-re és PC-re a PS 4 Remote Play!

HusztiD 2016.04.06. 11:30 Egyéb 1 db 368

2403838-ps4sony

Előző év novemberében jött a hír, hogy a Sony valamikor a tavasz folyamán elérhetővé teszi a Remote Play alkalmazását a PC és Mac felhasználói számára, amellyel lényegében a számítógépekre is elhozzák saját konzolvilágukat. A hivatalos információk szerint a program a mai naptó válik letölthetővé a Sony oldalán, azonban hogy pontosan mikor, egyelőre nem tudni. Érdemes lesz vissza látogatni később annak, akit érint a dolog.

A Remote Play érkezésével együtt elérhetővé válik a 3.50-es firmware update, ami számos újdonságot hoz. Ami pedig a lényeg, hogy aki rendelkezik PS 4 konzollal, s letölti az alkalmazást, annak ezentúl elérhetővé válik, hogy az adott platformokon beállítsa a DualShock 4 kontrollereit, annak érdekében hogy a már meglévő játékaival játsszon. Természetesen szükségeltetik hozzá egy PS 4, így aki nem rendelkezik a konzollal, az nem fogja tudni használni a programot.

A hivatalos információk alapján a Remote Play-hez legalább egy OS X 10.10-es vagy Windows 8.1-es operációs rendszer szükségeltetik, továbbá egy USB port kell még a kontroller számára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Fodor21 - 2016.04.06. 17:07

    Nagyon jól műkszik! ;)

Szólj hozzá Te is!