Bemutatkozott a HP legújabb MacBook rivális notija

HusztiD 2016.04.06. 13:30 Mac 0 db 612

Pressshotcropped-780x425

A HP bejelentette a legújabb laptopját, amely egy igazi MacBook rivális lehet, hiszen mindösszesen 10,4 milliméter vastag a HP Spectre, amivel az eddigi legvékonyabb noti jelzőt tudhatja magának. Maga a masina egy kicsivel nagyobb, mint az Apple alternatívája, ugyanis ez 13,3 colos kijelzőt kapott.

Eléggé jó speckókkal bír a Spectre, hiszen a Gorilla Glass kijelző található benne, ami a 12-es Retinás MacBook-kal veszi fel a versenyt az előzetesek szerint. A gépben már hatodik generációs Core i5 vagy i7 processzorral találkozhatunk amit 8 GB memóriáig, illetve egy 512 GB-os PCI-os flash háttértárolóig bővíthetünk. Ezen felül itt is bemutatkozik az USB C csatlakozás, amiből egyből három portot kapunk, ugyanakkor két Thunderbolt csatlakozó egyaránt megtalálható rajta.

A HP Spectre április 25-től válik előrendelhetővé Amerikában 1170 dolláros induló áron, ami nagyjából 320 ezer forintnak felel meg. Természetesen minél jobb specifikációval kívánjuk megrendelni, annál drágább lesz, ám egyelőre nem tudott, hogy mennyi lesz a csúcsmodell ára. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan szerepel az idő teltével a HP új üdvöskéje, főleg úgy, ha az Apple (várhatóan) hamarosan frissíti a MacBook vonalat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!