Megható reklámot osztott meg az Apple

HusztiD 2016.04.04. 13:30 Apple, Videók 0 db 371

screen-shot-2016-04-02-at-7-27-51-am

A hétvége folyamán egy új és szokatlan reklámot adott ki az Apple. A legújabb videóban nem egy konkrét dolgot mutatnak be, mint ahogyan azt nagy általánosságban megszokhattuk, sokkal inkább azt, hogy mire képes egy autista gyerek, név szerint Dillan az iPad-je segítségével.

Dillan egyébként autista és képtelen a verbális kommunikációra, de ugyanakkor komplex és igazán erőteljes gondolatokkal rendelkezik, amit sajnos nem tud kifejezni a külvilág felé. Emiatt sokan furán néznek rá, s nem igazán vannak barátai. Itt jön képbe az Apple, ugyanis a termékeik segítségével könnyebben kommunikálhat, így most már bármit megoszthat a társadalommal. Főszereplőnk számára immáron három éve van segítségére az iPad, amit minden egyes nap használ, hogy megkönnyítse életét. De nézzétek meg inkább ti magatok az alábbi két videót, megéri rászánni azt az 5 percet.

Nem mellesleg érdemes megjegyezni, hogy április másodikán, tehát előző hét szombaton volt az autisták világnapja, amely alkalmára az Apple stábja elkészítette eme remek és sokatmondó videó párosát. Reméljük a jövőben több ilyet is kapunk, amivel rámutatnak egy-egy dologra, hogy mivel segítik az korlátolt emberek mindennapi életét.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!