Az Apple, Amazon, Google és Microsoft négyese ezentúl sokkal környezetkímélőbb tevékenységet folytat

HusztiD 2016.04.04. 09:30 Apple, Kiemelt hírek 1 db 171

lisa-jackson-apple

Az Apple az Amazon, a Google és a Microsoft társaságában csatlakozott az Amerikai Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) és Barack Obama által indított kezdeményezéshez, a Clean Power Plan, azaz a tiszta erő tervhez. Lényegében az óriások olyan káros-anyag kibocsátási előírásokat tartanak be, amellyel még jobban megóvják Földünket.

Az utóbbi időben folyamatosan olvashatunk erről a témáról, hiszen az almások nagy erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy megőrizzék világunk tisztaságát. Legutóbb például Lisa Jackson hallatott a témáról az iPhone SE eventen. Ha már felmerült a környezetért felelős alelnök neve, akkor róla érdemes megemlíteni, hogy Lisa még 2013 folyamán csatlakozott az Apple-höz, s pont a Környezetvédelmi Ügynökségtől igazolt át.

201601screen-shot-2016-03-21-at-1.09.22-pmjt

A legújabb előírások alapján több dologban támogatják az óriások az EPA tervét. Ilyen például, hogy több megújuló energiát használnak a tevékenységeik során, amellyel egy sokkal jobb és tisztább környezetet hoznak létre maguk körül. A másik ilyen, hogy egy valójában effektív stratégiát alkotnak meg, hogy növeljék újrahasznosított generációt – tehát hogy minél inkább elterjedt legyen az újrahasznosítás és környezetkímélés.

Az almások már eddig is nagy hangsúlyt fektettek környezetünk megóvására, ám jó látni, hogy ehhez a többi óriás egyaránt csatlakozik. Reméljük sokan követik majd ezen vállalatok rendkívüli példáját!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Istvan - 2016.04.04. 19:42

    Azsiaban meg pont sz@rnak bele , hogy mennyi karos anyag megy a levegobe , stb……

Szólj hozzá Te is!