KGI: az Apple teljesen átalakítja a 2017-es iPhone felhozatalt

HusztiD 2016.03.29. 17:30 iPhone, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 2 386

iPhone-7-Martin-Hajek-800x471

A javarészt jól tippelő elemző, Ming-Chi Kuo ismételten megtette a tétjeit amit természetesen azonnal megosztott a tech társadalommal, hogy miket várhatunk a következő év folyamán az Apple-től az iPhone felhozatalt illetően. A KGI szakértője úgy hiszi, hogy nagy év lesz a következő az almások számára, hiszen teljesen átalakítják az iPhone line up-ot.

Az egyik legfontosabb dolog, amit Kuo megosztott a nagyérdeművel, hogy a 2017-es iPhone modellek a 2010-ben bemutatott iPhone 4 formatervét fogják megkapni. Nem pontosan ezt, de szerinte hasonló lesz: egy teljesen üveg hátlap, ami mentén egy fémkeret fut. Nem mellesleg a kijelző szélei hajlítottak lesznek, akárcsak a Galaxy S7 edge esetében.

A másik, hogy az Apple könnyes búcsút vesz az 5,5 colos Plus modelltől, aminek helyét egy 5,8-as készülék veszi át, ami ráadásul AMOLED kijelzővel lesz felvértezve. Ha ez az állítása valós lesz, akkor a felhozatal a következőképp alakul a kijelzőméret terén: 4, 4,7 és 5,8 col. De vajon mi értelme lenne ennek? Nem elég az 5,5 colos telefon az embereknek?!

iPhone-4-side-promo-640x406

Ha mindez nem lenne elég, akkor kedvenc elemzőnk továbbá kifejtette, hogy a 2017-es iPhone-ok már vezeték nélküli töltési technológiát fognak alkalmazni. Azt azonban nem fűzte hozzá, hogy továbbra is elérhető lesz-e a Lightning port által való töltés, viszont azt igen, hogy az Apple a már egy ideje kísérletező, úgynevezett távoli vezeték nélküli technológiát fogja alkalmazni. Apropó, a szakértő szerint a telefonok biometrikus felismerést egyaránt támogatni fognak, így akár arc, vagy szem alapján hitelesíthetjük magunkat a Touch ID mellett.

Természetesen vitázni lehetne, hogy mindez így lesz-e vagy sem, de érdemes szem előtt tartani, hogy ezek csak elemzések. Viszont ha valóban helyesek lennének az alábbi feltevések, akkor elmondható lenne, hogy az iPhone 7s modellek már nem az elődjéhez fognak hasonlítani, hiszen annyi újdonságot kapnak, mintha már az iPhone 8-at mutatták volna be. Bő másfél év múlva kiderül!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Patrick - 2016.03.29. 19:46

    Hajlított kijelzőre biztos nem mennek rá. Én legalábbis nem örülnék neki. iPhone-t akarok használni nem szamszungot! Egyébként is tök feleslegesnek tartom, inkább a kijelző körüli kávát kellene drasztikusan csökkenteni, hogy ne legyen olyan sok kihasználatlan holttér :)

  2. Apples - 2016.03.29. 22:03

    Remelem nem lesz ismét üveg hátlap.
    Amugy a listában nem nagyon van Innovacio es olyan elem amitől igazán jobb lenne a telefon. Remelem valódi fejlesztéseken is dolgoznak – bár a vezetek nélküli töltés az mar alap kellene legyen. Kocsiba amikor az ember mindig ugyanoda teszi le a telefont, alap lenne l, hogy végre ne csak Android is Windows telefonokat lehessen tölteni…mert ilyen autók mar vannak csak az Apple maradt le.

  3. Jag - 2016.03.30. 07:58

    Biztos vesznek 5,8 -as telefont de, szerintem ez nem lesz nyerő …, esetleg ha a kijelzőn változtatnak / a kihasználatlan részeken / és akkor mégsem lesz nagyobb mint az i6s +….
    Viszont ha az i7 csak annyi újdonságot kap, hogy elhagyják a jack csatlakozót és nyilván erősebb chipet és nem lesz benne már ebben a vezetéknélküli töltés … Hát ez kevés lesz …

  4. ? - 2016.03.30. 14:13

    Minek vezetéknélküli töltés? Semmi értelme nem lenne. Az Iphone úgy jó ahogy van

  5. Krisztián - 2016.03.31. 08:09

    Kínjukban már nem tudnak mit kitalálni. Kicsit telitődött a piac. Sok sutyeráknak elég, ha minden évben a legújabb szifonnal villoghatnak, nekem innováció kell. Az utolsó innovatív megoldásuk a TouchID volt 2013-ban, a többi csak reszelgetés.

Szólj hozzá Te is!