Hamarosan iOS-re és Androidra is ellátogatnak a PlayStation exkluzív játékok

HusztiD 2016.03.29. 13:30 iOS, Játékok 0 db 447

15093-11134-151127-PS4-l

Nagyon úgy tűnik, hogy korunk egyik legnagyobb konzolgyártója, a Sony belép az okostelefonok piacára. Legalábbis ez derült ki a legutóbbi bejelentésük alkalmával, amelyből megtudhattuk, hogy Japánban és Ázsiában komolyan célba veszik az iOS és Androidos játékostársadalmat.

A Nintento az utóbbi időben elkezdte meghódítani ezen platformokat, egyelőre azonban nem igazán arattak vele átütő sikert. Ezúttal a Sony is valami hasonlóba kezd, hogy tovább népszerűsítse saját platformját. A múlt heti bejelentés alkalmával felfedték, hogy megalapítottak egy új vállalatot ForwardWorks néven, ami a PlayStation játékokra lesz szakosodva.

A ForwardWorks célja, hogy az alkalmi játékosok kiélvezhessék az elvileg teljes értékű PS játékokat, pluszban új szolgáltatásokat hozzanak el korunk legelterjedtebb okostelefon platformjaira, az iOS-re és Androidra. Hogy pontosan milyenek lesznek ezek a teljes értékű PS játékok, arról nem tudni. Vélhetően a nagyobb címekhez lesznek különféle kiegészítők és szolgáltatások. De az sem kizárt, hogy egy PS Vita féle alternatívával állnak elő.

Pontosabb információk egyelőre nem derültek ki, de mi nagyon várjuk, hogy mégis milyen lesz a valós életben az elképzelés.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!