Új és egyben ultravékony 13 és 15 colos MacBook-ok érkezése várható júniusban

HusztiD 2016.03.23. 17:30 iPhone 2 hozzászólás 733

macbook_air_hero_2x

Milyen kár, hogy a hétfő esti eventen Tim nem jelentett be új MacBook modelleket, nem? Bár ha azt nézzük, akkor így sem lehet okra panasza a tech társadalomnak, hiszen kaptunk egy iPhone SE-t, egy kisebb iPad Prót valamint új Apple Watch modelleket. Biztos vannak köztetek olyanok, akik egy új MacBook család frissítésnek örültek volna, azonban ez nem következett be.

A Digitimes legújabb értesülései szerint az Apple június folyamán új MacBook gépeket mutat be. Egészen pontosan úgy hivatkoznak a laptopokra, mint egy ultravékony MacBook, amely 13 és 15 colos méretben lesz elérhető. Elvileg a dizájn hasonló lesz, mint a 12 colos Retinás MacBook-é, azonban nem tudni, hogy ezek az új Air, avagy a mezei modellek lesznek. Feltehetően az előbbi.

Hetekkel ezelőtt már volt egy olyan pletyka, amely szerint az idei nyár folyamán ugyanilyen méretben mutat be Air masinákat az Apple. Lehetséges, hogy azokról van most szó? Igen.

Nem olyan régen pont azt fejtegettük, hogy vajon mi lesz a MacBook család jövője, illetve azt, hogy mi lesz az Air sorsa. Ha lemaradtatok volna ezekről, akkor most érdemes bepótolnotok. Szerintetek valóban szükség lesz egy 15 colos MacBook Air-re?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. csab2 - 2016.03.23. 22:50

    A MacBook Air elnevezés szerintem feleslegessé vált. Kicsi, hordozható laptopnak most már ott a sima MacBook.

  2. iBálint - 2016.03.24. 10:04

    Mondjuk az sem lenne rossz, ha a pro tenyleg pro lenne… Egy 2014 mid prom van es van hogy meg megakad a sima rendszerhasznalat kozben is

Szólj hozzá Te is!