Indiában nyilhat a következő ikonikus Apple Store

HusztiD 2016.03.22. 15:30 Apple 2 hozzászólás 217

screen-shot-2016-03-21-at-10-18-47-am

A Times of India legfrissebb értesülései szerint az Apple már javában tervezi a következő ikonikus Apple Store-t, amelyet az ázsiai országban nyitnak meg. Az elmúlt hónapok folyamán folyamatosan olvashattunk hasonló hírekről, hiszen Tim még az indiai miniszterelnökkel is találkozott annak érdekében, hogy almás boltokat nyissanak meg az elkövetkezendő hónapok/évek folyamán.

Mint az köztudott, Indiában csupán hivatalos Apple kereskedők vannak, saját boltja még nincs a kaliforniai vállalatnak. Eddig. Elvileg az almások egy hasonlóan ikonikus épületet terveznek megnyitni, mint amilyen New Yorkban, az ötödik sugárúton található.

Ha helyesek az értesülések, akkor Mumbaiban lesz a bolt nyitánya, ami nagyjából 1500-2000 négyzetméteren fog elterülni. A Samsungnak szintén vannak különféle boltjai az országban, azonban ezek nagyjából 100 négyzetmétert foglalnak el. Arról egyelőre nem tudni, hogy mikorra várható eme új Apple Store nyitása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Grrrgo79 - 2016.03.22. 19:30

    Valószínű csak én vagyok értetlen, de az Apple-nek van a legkisebb választéka a termékeiből. 2 vagy 3 fajta iPhone, 3 fajta iPad, kb 4 fajta iMac + a Pro. Hozzá még tokok, meg iCapsule. Pesten egy kis lukban az összes terméküket 20nm-en betudják mutatni! Szóval mi a jó francos fenét csinálnak több ezer nm-en? Valaki elmondhatná Nekik, hogy a rongyrázás nem összeegyeztethető azzal az óriási zöld filozófiájukkal, amit most annyira nyomatnak. (A Samsungnak csak TV-ből van annyi fajta terméke mint amennyi az Apple-nek összesen.)

  2. Grrrgo79 - 2016.03.22. 19:45

    A másik apróság, hogy én nagyon örülök hogy Bombai-ben meg Koala Lumpur-ban :), Dubai-ban, NYC-ben és ilyen szép helyeken mekkora Store-okat emelnek. Éljen, gyarapodnak az Apple hívők, de itt Közép-Eu-ban egy 10 milliós országocskában van BP-en meg talán Debrecenben Apple bolt. (És még csak nem is hivatalos Apple Store.) Ez így nem lesz jó. Az iPhone szépen fogy , de a PC-ket így nem fogják tudni lenyomni. Meg merem kockáztatni azt a kijelentést, hogy Pesten kívűl Apple support nincs ebben az országban. Az Apple azokra a piacokra figyel amik vagy kő gazdagok (USA) vagy annyian vannak mint a nyúlbogyó (Kína, India). A világ maradék sacc 60%-a meg le van…. sajnálva. Így nem tudnak nyerni a Google ellen. És egyébként nagyon unfair dolog is, hogy míg egy magyar lakosnak sokkal nagyobb relatív és abszolút kiadás is egy Apple termék addig sokkal kisebb élményt, szolgáltatást kap mint pl egy USA lakos. (Mert pici a piac, nehéz a magyar nyelv, stb. Kifogások vannak dögivel.) Ja, egyébként az Apple termékek jók, mielőtt valaki azt hiszi, hogy csak fröcsögni jöttem ide!

Szólj hozzá Te is!