Hangulatos Apple videók a tegnap esti eventről

HusztiD 2016.03.22. 11:30 iPhone 0 db 405

ipad pro

A tegnap esti Let Us Loop You In event keretein belül megismerhettük a legújabb 4 colos iPhone-t, a 9,7-es iPad Prót, illetve új Apple Watch szíjakat is kaptunk. Természetesen volt egy rakás egyéb téma, amit érintettek az Apple vezetői, melyek között különböző hangulatos videókat tettek közzé. Mivel annyira jóra sikeredtek, úgy gondoltuk, hogy egy külön posztot szánunk rájuk.

A legelső a legegyszerűbb, egyben talán a leghangulatosabb. Mint ahogyan a neve utal rá, negyven másodperc alatt megismerhetjük az Apple történetét.

Liam. A robot, akit arra terveztek, hogy szétszedje az újrahasznosított Apple készülékeidet, amit később újra felhasználnak. Segítségével tovább zöldül az almás vállalat.

ResearchKit. Ismételten hangulatos. Ebben a három és fél perces videóban arról beszélnek, hogy mennyi mindent segített a keretrendszer által az Apple az orvostudományon.

Az új iPad Pro. Ebben a szintén hangulatos reklámban minden lényeges infó benne van, így erősen ajánlott a megtekintése. Érik az iPad csere?

Számotokra hogy tetszettek az új videók?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!