A Galaxy S7 büszkélkedhet az eddigi legjobb okostelefonban lévő kamerával

HusztiD 2016.03.21. 11:30 Egyéb 0 db 362

galaxy-s7_overview_kv_l

A Galaxy S7 megjelenése óta folyamatosan kaptunk különféle összehasonlítós videókat, melyben mindig valamilyen kihegyezett témakörre koncentrálnak a YouTubberek. Elsőnek egy kameratesztet láthattunk, amelyből megállapíthattuk, hogy a Samsung legújabb csúcskészüléke bizony legyűrte a tavaly ősszel megjelent iPhone 6s-t.

Ezúttal a DxOMark szakemberei hallattak magukról, akik elmondása szerint a jelenlegi legjobb okostelefonban lévő kamera a Galaxy S7 modelljeiben van. Nem csoda, hiszen az előző generációs testvéréhez képest sokat fejlődött. Bemutatkozott a Dual Pixels eljárás, ami által nem csak több fény felvételére képes a telefon, hanem őrülten gyors autófókusszal is rendelkezik. Mindez azt jelenti, hogy a nappal vagy akár az éjszaka készített képek és videók sokkal szebbek, mint eddig bármikor.

A Galaxy S7 összesítettben 88 pontot kapott. Összehasonlításképp a második helyen egy ponttal lemaradva a Galaxy S6 és a Sony Xperia Z5 szerepelt, míg az iPhone 6s modelljei csupán 84-et kaptak a csapattól. Nem nagy különbségek ezek, azonban mégis arra elegendőek, hogy a Samsung ismételten átvegye a legjobb okostelefonban lévő kamera elismerését.

Reméljük, hogy az iPhone 7-et illetően kellően rágyúr az Apple a kamerára, hiszen mostanában nagyon azt csicsergik a madarak, hogy akár két szenzort kaphat. Ősszel minden kiderül!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!