Még be sem jelentették az iPhone SE-t, de Kínában már megvásárolható

HusztiD 2016.03.18. 13:30 iPhone 0 db 2 420

se4-780x540

Az Apple még csak a következő hét hétfőn, március 21-én fogja bejelenteni a legújabb okostelefonját, amely állítólag iPhone SE néven fog piacra kerülni. Sok pletykát olvashattunk róla az elmúlt hónapok folyamán, melyből arra következtethetünk, hogy az iPhone 6 és 6s méltó keveréke lesz. Egy dolog azonban még mindig homályos, hogy pontosan hogyan fog kinézni.

Kínában van egy piac, amelyet az úgynevezett hardverek szilícium-völgyének hívnak. Itt sokszor olyan dolgokat vásárolhatnak meg az emberek, amelyeket még kapni sem lehet. Ez történt ezúttal, hiszen itt már javában árulják az iPhone SE-t, amit tulajdonképpen még be sem jelentettek. Elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy dizájnra az iPhone 6s-re hajaz, azonban egy kicsivel vastagabb a készülék, mint a legújabb piacon lévő csúcsmodell.

Ahogyan azt várni lehetett, ezt a hasonmás-modellt valamiért nem lehet bekapcsolni. A kérdés pedig az, hogy mi értelme egy ilyen készülék értékesítésének, amelyet még bekapcsolni sem lehet? Legalább egy hiteles klónnal álltak volna elő, amit talán még el is lehetne adni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!