Képen az állítólagos Home gomb nélküli, ám dupla kamerás iPhone 7

HusztiD 2016.03.17. 11:30 iPhone 1 db 1 543

16196-12846-appleinsider-1-l

Az elmúlt napok folyamán láthattuk az iPhone 7 állítólagos tervrajzait, azonban most egyenesen Kínából kaptunk újabb képeket, amelyre az AppleInsider csapata figyelt fel, amin (elvileg ismételten) egy valós iPhone 7 prototípus látható, azonban némileg máshogy néz ki, mint ami a napokban kiszivárgott.

Ha az előző tervrajzokhoz hasonlítunk, akkor két fontos változást vehetünk észre. Az első a hátlapi kamera. A legújabb képeken már dupla szenzor kapott helyet, ami továbbra is kitüremkedő lencsét eredményez. Erről korábban voltak pletykák, hiszen az utóbbi hetek folyamán még egy eléggé menő szabadalmat olvashattunk róla.

16196-12847-appleinsider-2-l

A másik fontos dolog, hogy a készüléken nincs Home gomb. Természetesen lehetne róla vitatkozni, hiszen ez az iPhone modellek egyik jellegzetessége, amennyiben fogalmazhatunk így. Viszont korábban voltak olyan pletykák, hogy Home gomb nélkül érkezhet az iPhone 7, azonban erre nem nagy esélyt látunk.

Sőt, azt se vegyétek biztosra, hogy hitelesek az alábbi képek. Még egy bő fél év van az iPhone 7 modelljeinek a bejelentéséig, így vélhetően most sem egy véletlen kiszivárogtatásnak lehetünk a szemtanúi.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisztián - 2016.03.21. 08:12

    Ez csak egy photoshoppolt i6S! Nem véletlenül fotózták ilyen sötét körülmények között. Ne legyen már senki naiv!

Szólj hozzá Te is!