Már 3 millió aktív kártya társul Kínában az Apple Pay-hez

HusztiD 2016.03.16. 09:30 Apple, Egyéb 0 db 140

cbn

Nagyon úgy tűnik, hogy eléggé nagyot ütött az Apple Pay Kínában az Internet Retailer beszámolója szerint. Kapaszkodjatok meg, hiszen eléggé ígéretes számok következnek: az első két nap leforgása alatt 3 millió bankkártyát aktiváltak és használtak többször az almások szolgáltatásához, ami egyébként február 18-án indult útjára.

Mindez azt jelenti, hogy 3 millió ember rendelte hozzá a bankkártyáját az Apple Pay-hez, ami után többször vásároltak. Természetesen sokkal többen aktiválták a szolgáltatást, de azok ekkor még nem vásároltak, így nem tartoznak bele a mostani számokba. Az információk szerint 19 kínai bank van, amelyek érintettek voltak a szolgáltatás rajtjánál. Az Apple Pay szekcióért felelős alelnök, Jennifer Bailey eléggé boldognak tűnik ezekkel a számokkal, ugyanis nem olyan régen elmondta, hogy ha értékelni kellene, akkor az első napra ezer pontot adna, de úgy, hogy a maximálisan kiosztható pontszám csupán 100 lenne.

A legutóbbi hírek alapján legközelebb Franciaországban rajtolhat el az Apple Pay. Hogy hozzánk Magyarországra mikor érkezik, azt egyelőre erős homály fedi.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!