18 napos gyerek egy iPhone-ért cserébe

HusztiD 2016.03.10. 05:53 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 354

5238403232_9f812f717f_o-780x520

Vannak még érdekes és egyben elszomorító történetek, hiszen nem olyan régen napvilágot látott egy hír, amely alapján egy 19 éves kínai férfi a mindösszesen 18 napos lányát adta el egy másik fél számára, amiből motort és iPhone-t vásárolt. Nem egy hasonló történetet hallhattunk már az elmúlt évek folyamán, hiszen volt olyan, aki a veséjét, de akár a máját is adta volna, hogy megszerezze a legújabb Apple termékeket.

A helyi média beszámolója alapján a férfi egy közösségi alkalmazáson tárgyalt a vevővel, aki mindösszesen 3500 amerikai dollárnak megfelelő pénzösszeget ajánlott fel a gyermekért. Az elkövető belement az egyezségbe, azonban a pár napos gyermek anyja mit sem tudott az egészről. Miután kiderült, hogy mit csinált a párja, összepakolta a cuccát és sikerült úgy elrejtőznie, hogy közel egy év után találták meg a rendőrök.

Az információk szerint a tettes a pénzösszegből egy motort és az akkori legújabb iPhone-t vásárolta meg. Az édesanya elmondása alapján ő maga szintén adoptált volt. Nem újdonság ez Kínában, hiszen a limitált gyermekvállalás miatt sokan örökbe fogadnak egy gyereket, amit mások eladnak a szegénységük miatt, mivel nem tudják megfelelően felnevelni.

Mondhatni szerencsés volt az apuka és az anyuka, hiszen az előbbi csupán 3, míg az utóbbi 2,5 évet kapott, mivel a bíróság enyhített ítéletet hozott a szegényes körülményeik miatt. Viszont egy biztos, hogy a két fél soha többé nem vállalhat gyereket. Az információk alapján a fiatal leányzót azóta is a vásárló és annak családja gondozza.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!