Egy 5,8 colos iPhone érkezéséről csiripelnek a madarak

HusztiD 2016.03.09. 05:54 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 514

iPhone-6s-main-800x337

A legújabb információk szerint az Apple a jövőben megemeli az iPhone Plus méretét, hiszen az 5,5 col helyett már 5,8 lesz a kijelzőméret. Legalábbis ezt állítja a DigiTimes, hiszen a legutóbbi értesüléseik alapján akár már jövőre, de legkésőbb két év múlva megérkezik ez a teljesen új modell.

Elvileg nem csak ez lesz a telefon egyetlen újdonsága, hanem az OLED kijelző. Ha hitelesek az információk, akkor egyelőre csupán a Samsung fogja az Apple számára legyártani a paneleket, a későbbiek folyamán pedig az LG Display és a Japan Display csapata egyaránt beszáll a gyártásba. A szóbeszédek szerint egyelőre csak ez a modell fogja ezeket megkapni, a mezei 4,7 colos készülék még nem.

Az ellátási láncból származó hír alapján az új iPhone megjelenésével az akkori év (tehát 2017 vagy 2018) második felében még csupán 50 millió telefon lesz AMOLED kijelzővel felvértezve. Ez még akár valós lehet, ha az eddigieket nézzük, hiszen ha megint október végén dobják piacra, akkor nagyjából ennyi új iPhone fog gazdára találni abban az évben. Bár itt jön a kérdés, hogy mi van, ha 2017-ben lépi meg mindezt az Apple? Akkor bizony eltérnek a kétéves ciklustól az iPhone 7s modelljeivel.

iphone_7_render_mr

Nem idegen számunkra a DigiTimes, így érdemes róluk tudni, hogy már évek óta szolgálnak hasonló információkkal. Ezek alapján elmondható, hogy a legtöbb pletyka amit leközöltek, kacsa volt, azonban voltak igazak, de kisebb mértékben. Hogy ez most melyikbe tartozik, azt nem most fogjuk megtudni. Mivel eléggé merészeket állítanak, így nem nagy rá az esély, hogy ezek beteljesüljenek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!