iPhone 6s vs Galaxy S7 – ezúttal az Apple diadalmaskodik

HusztiD 2016.03.08. 06:07 iPhone, Videók 3 hozzászólás 2 697

galaxy-s7-edge-leak

Nem olyan régen a Samsung bejelentette a legújabb okostelefonjait, a Galaxy S7 és S7 Edge-t. Mint ilyenkor lenni szokott, a YouTubberek által mindig készülnek különféle összehasonlítások. Először például egy kameratesztet, majd ejtési és vízállóságit láthattunk, ezúttal pedig egy mindennapi sebességteszt következik.

Ahogyan azt már megszokhattuk, a legutóbbi videóban egy általános sebességtesztnek vetették alá a telefonokat. Ez ugyebár annyit jelent, hogy minden készülékről lepucolták az operációs rendszert és újrarakták úgy, hogy mindegyiken ugyanazok az alkalmazások vannak. Mindegyiket elindították, majd ha az teljesen betöltött, kiléptek. És ebből két kört csináltak.

Mit lehetne mondani? A tavaly ősszel megjelent iPhone 6s az általános feladatokban veri az összes vetélytársát. A Galaxy S7-re laza 20 másodpercet tett, ami nem nevezhető elhanyagolandónak a hétköznapi feladatok során. Egyébként a videóban megjegyzik, hogy gondok akadtak a Samu legújabb modelljével, hiszen egyszer sikerült a stoppert elindítani, utána valamiért mindig lenullázta magát.

Ezek után várjuk a különféle processzorteszteket, mivel abból is egy rakás érdekesség szokott kiderülni. Viszont azt már elmondhatjuk, hogy a hétköznapi használat során az Apple sokkal többet elért, mint a most megjelent Galaxy okostelefon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. David - 2016.03.08. 18:10

    Még az 5s is odaveri a samut :)

    • Kristóf - 2016.03.11. 07:18

      fejtsd ki légyszives :D

  2. Pancsu - 2016.03.08. 21:58

    Biza :)

Szólj hozzá Te is!