Eddig nem látott képeken az új auditórium

HusztiD 2016.03.08. 06:07 Apple 0 db 256

applecampus7-1

Hónapról hónapra beszámolunk a jelenleg építés alatt álló Campus 2-ről. Legutóbb például ezt a remek videót láthattuk, amiből már jól kivehető, hogy mennyire haladnak vele, hiszen már az üvegpanelek berakása van folyamatban. Igen ám, de mostanában nem nagyon láttuk azt a bizonyos melléképületet, amelyről most szó van. Tudjátok, az előadótermet.

applecampus2theatre2-800x450

Ahogyan azt egy ideje már tudjuk, az anyahajó mellett épül egy ezer fős auditórium. Amint teljesen elkészülnek és beköltöznek az almások, onnantól kezdve minden fontosabb eseményt itt fognak megtartani, legyen szó akár termék vagy szoftverbemutatóról (WWDC, iPhone/iPad event, illetve egyéb fontos események). Ez többek között azért jó, mivel teljes irányítása alatt tarthat mindent a kaliforniai vállalat.

applecampus10

A Mashable hozzájutott pár új képhez, amely pont erről az építményről készült. Mi több, még némi extra információk egyaránt kiderültek. A 11 ezer négyzetméteres építmény tetőszerkezetét már az előző hónapban felrakták, azonban most osztották meg ezeket a csodálatos képet az almások. Mint kiderült, ez az egész UFO-nak becézett szerkezet szénszálas tető összesen 80 tonnát nyom, ami cseppet sem nevezhető kevésnek. Nem mellesleg az almások egymás között csak színháznak hívják az új építményt.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz mind az előadóterem és a Campus 2, ha elkészül az idei év folyamán. Szinte biztos, hogy az almások beengedik a médiát, így idővel virtuálisan megismerkedhetünk a kolosszussal.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!