Újabb tortúrák: ejtés és vízállósági teszten a 6s és a Galaxy S7 párosa

HusztiD 2016.03.07. 06:12 iPhone 6 hozzászólás 1 473

Screen-Shot-2016-03-02-at-3.18.38-PM-940x516

Az EverythingApplePro YouTube csatorna már ismerős lehet számotokra ha folyamatosan nyomon követitek blogunkat, ugyanis szinte mindig hírt adunk a legújabb videóikról. Ezúttal egy kis tortúrának vetették alá az Apple és a Samsung legújabb üdvöskéit. Elsőnek a vízállóságot vizsgálták, a második videóban pedig a jól megszokott ejtési tesztet láthatjátok.

Mint az iPhone 6s megjelenésekor beszámoltunk, eléggé jól bírják a vizet, annak ellenére, hogy nem vízállóak. A Samsung új modellje pedig egyből vízállóként került piacra, így némileg nem fair az összehasonlítás. Természetesen az utóbbi versenyző nyert, de plusz pont, hogy az Apple készüléke csaknem 10 percet kibírt a víz alatt. Bár itt érdemes megjegyezni, hogy senki sem azért vesz telefont, hogy azt beáztassa, így aki véletlenül vízbe ejtené, attól feltehetően még nem lesz baja a készüléknek.

A második videóban négy darab ejtésteszt volt. Az elsőben derék magasságból, a másodikban fej magasságból, majd három és hat méterről ejtették le. Jól látszik, hogy mindkét telefon eléggé strapabíró, azonban az üvegborításnak köszönhetően a Galaxy S7 adja meg magát hamarabb. Érdekes viszont, hogy az iPhone 6s még a hat méteres ejtést is kibírja úgy, hogy nem reped be a kijelzője. Természetesen kisebb-nagyobb karcok keletkeznek rajta, de eléggé elismerésre méltó, hogy mennyire egy strapabíró készüléket raktak össze a kaliforniaiak.

A közeljövőben feltehetően megannyi videó lesz még a YouTube-on, amelyben hasonlóan érdekes dolgok elé vetik az aktuális két csúcstelefont.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

6 hozzászólás

  1. Szabi93 - 2016.03.07. 06:48

    érdekes hogy a közel fél éves 6s-sel összehasonlítva ezt a még frissen kiadott s7-et még mindig képes felvenni a harcot az iphone a galaxy S széria legújabb kiadásával… most az apple-é a színpad az 5SE-vel, de szerintem le fogja nyomni az S7-et, és nem az antutu hülye tesztjét kell nézni hogy 130ezret ért el az s7, valóban meglepő szám de a hétköznapokban nem ez létfontosságú hanem az hogy nyomogasd és csinálja, ne fagyjon ne akadjon! idő kérdése szerintem és az android az s7-en is lefő majd, gyönyörű telefon és biztos gyors is de ios-t androidra cserélni a legnagyobb hiba!

    • Jegger - 2016.03.07. 14:58

      Az a baj az ilyen kommentekkel, hogy minden alap és tapasztalat nélkül jelentesz ki olyan dolgokat, m elyek szerinted tények. Azért írod ezt, mert iPhone-d van. Ha Samsungod lenne, akkor pedig ennek az ellentétét írod le. Számomra annyira hihetetlen, hogy nem lehet odaírni, hogy ez a telefon jó és kész. Miért nem megy ez? Ugyanaz a kis szar a kezedben mind a kettő, amit telefonálásra használsz. Ennyi.

  2. Kata72 - 2016.03.07. 07:10

    Tudom,hogy bármilyen készüléket vesz az ember azt tesztelik, de ezeket a teszteket amiket az Iphon xy telefonpárosítással végeznek szánalmasnak tartom nem is kicsit!!

  3. Gergő - 2016.03.07. 17:05

    Az ilyen basszük földhöz a telefont, vagy tegyük bele a vízbe, ami amúgy rohadtul nem vízálló – féle videókat mindig is utáltam, mert tönkrekúrnak egy többszázezres telefont csak hogy a youtubeon megnézzék őket 2-3 millióan és visszajöjjön az ára… Tehát ha most nagyon kiforgatom magam és a szavaim akkor tulajdonképpen a Google fizet azért hogy szétverdessenek telefonokat?!

  4. Szabi93 - 2016.03.07. 18:46

    Jegger barátom én nem kijelentek dolgokat hanem tapasztalatból mondom, használtam egy hétig s6 edge-t de megköszöntem az androidot, és nem! nem lehet leírni hogy jobb ez a telefon mert ugyanolyan fos mint a többi, hiába van iphone-om nem divat telefonként használom mert full fekete tok van rajta sokak meg se tudják mondani milyen telefon, egyszerűen szeretem mert megbízható ennyi! ha a samsungnak lenne ilyen megbízható és pöpec telefonja akkor azt használnám de az s6 edge után ehhez sem fűzök sok reményt, max addig jó telefon ameddig ki nem jön az iphone 7, utána ismét alulmarad a kamera miatt meg nem fogok samsungot használni ha szinte csak abban jobb mint egy 6S

  5. Rendes Milán - 2016.03.07. 20:41

    Samsung galaxy s7 lassabb mint a fél éve megjelent 6S..xD vicces..ha nem hiszitek,nézzetek teszteket

Szólj hozzá Te is!