Az igazán eltökéltek 25 dollárért szerezhetnek be egy Apple Watch-ot

HusztiD 2016.03.07. 06:10 Apple Watch 3 db 677

applewatchtrio

Már ez abban az esetben igaz, ha Amerikában élsz. És tényleg nagyon eltökélt vagy. És persze ha részt veszel a Vitality Health programban. Nem újdonság, hogy az amerikai nagyobb vállalatok és üzletláncok kihagyhatatlan akciót hirdetnek. Általában a Best Buy szokta az egyik legjobb ajánlatokat adni, de legutóbb a Discovery Health állt elő egy motivációs elképzeléssel.

A koncepció csupán annyi, hogy aki feliratkozik és részt vesz a programban (és persze megfelel a kritériumoknak), az 25 dollárért juthat hozzá egy alap, 350-ért kínált Apple Watch-hoz. A hivatalos információk úgy hivatkoznak az egészre, hogy teljesíteni kell a világ legnagyobb tudományos egészségügyi programját. Nem csoda egyébként, hogy az almások órájára esett a választás, hiszen ez az egyik legjobb piacon lévő olyan eszköz, amely nyomon követi az aktivitásunkat, ami sokak számára eleve nagy motivációt biztosít.

A Discovery Health egyébként három nagyvállalattal dolgozik együtt a program kapcsán: az Amgen, DaVita HealthCare Partners és a Lockton. Az információk szerint az akció az idei év folyamán veszi kezdetét és egyelőre ezen három vállalat alkalmazottai állhatnak a kihívás elé.

Tök jó kezdeményezés! Reméljük, hogy a jövőben több vállalat is előáll valami hasonló elképzeléssel, amellyel lényegében a mozgásra biztatják az embereket a mindennapjaik során. De jó lenne, ha egyszer nálunk Magyarországon is lennének ehhez hasonló kezdeményezések!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Patrick - 2016.03.07. 11:13

    Ha megis eljutna ez, vagy egy ehhez hasonló szolgáltatás Magyarországra, akkor mi mar javában nem leszünk életben :) legyünk mar reálisak.. Még hivatalos Apple Store sincs ebben az országban.

  2. Pool - 2016.03.08. 00:06

    Kb. Sőt lassan már ország se lessz!

  3. Henderson - 2016.03.19. 15:32

    Már nincs. Legalábbis “magyar” ország. Már csak nevében az.

Szólj hozzá Te is!