iPhone Pro lesz az iPhone 7 Plus új neve

HusztiD 2016.03.03. 06:04 iPhone 0 db 1 064

iphone-telephoto-camera

Lehet, hogy ez az év a Pro termékek éve lesz, hiszen elsőnek az iPad Air 3-ról olvashattuk azt, hogy elvileg iPad Pro néven fog piacra kerülni, ezúttal pedig az iPhone 7 Plus van a terítéken. A kínai MyDrivers oldal egy érdekes hírt közölt le, mely szerint az új telefont már ez fogja megkülönböztetni a mezei modelltől.

Elvileg az iPhone 7 egylencsés kamerával fog piacra kerülni, míg az iPhone 7 Plus, vagyis a most iPhone Pro-ként emlegetett telefon már kétlencséssel. Elvileg ezért lesz Pro modellnek nevezve, hiszen a nevéből adandóan egy sokkal jobb készülék lesz, nem csupán egy nagyobb telefon. Ha pedig megnézzük a jelenlegi felhozatalt, akkor lényeges különbség nincs a mezei 6s és a Plus között, csupán az optikai képstabilizátor, ami igazából nem jelent nagy húzóerőt.

Egyébként ugyanez a kínai oldal már számos hírt leközölt az iPhone SE és iPhone 7 modelljeiről, azonban azok hitelességét egyelőre nem tudjuk, hiszen még egyik készülék sem jelent meg. Ennek kapcsán pedig mindenki kezelje kellő óvatossággal az alábbi hírt, hiszen hivatalosan csak az ősz folyamán derül fény, hogy milyenek lesznek az idei új telefonok (az iPhone SE-t kivéve).

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!