Újabb érdekes pletykák az iPhone 7-ről

HusztiD 2016.03.02. 06:06 iPhone, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 1 481

iphone_7_render_mr

Az utóbbi időszakban kicsit háttérbe szorult az iPhone 7 és szinte csak az iPhone SE és az új iPad Pro párosáról olvashattunk különféle pletykákat. Ezúttal a japán Macotakara oldal szolgált olyan új információkkal, hogy mégis milyen lesz (avagy lehet, hiszen csak egy pletykáról van szó) a következő generációs almás telefon.

Az iPhone 7 elvileg vékonyabb lesz egy kerek milliméterrel, mint a jelenleg piacon lévő 6s. Az iPhone 6s 7,1 mm vastag, így ha igazak a hírek, akkor a hetes mindösszesen 6,1 mm lesz. Viszonyításképpen pont ilyen vastagságú a piacon lévő iPod Touch, amelyen ugyebár van jack port. Azért fontos ez, mivel a mostani beszámoló szerint elvileg nem lesz jack csatlakozó az iPhone 7-en, pedig ilyen méret mellett még simán elférne.

Ezekről a feltevésekről már korábban olvashattunk, azonban most a Macotakara forrásai hozzáfűzték, hogy a Lightning port vékonyabb lesz, mint amit az Apple a jelenlegi termékeiben használ. Elvileg kompatibilis lesz a korábbi kábelekkel, így vélhetően csak a port külső részén faragnak le egy kicsit.

Végezetül pedig az iPhone 7 sztereó hangszórókkal fog érkezni. Ha ez valóban így lesz, akkor ez lesz az első iPhone, amiben ez bemutatkozik, ugyanis az eddig megjelent készülékek mind monó hangszóróval voltak felvértezve. Ezek mellé pedig egy iPhone 6s-hez hasonló dizájn fog társulni, amiből már nem lóg ki a kamera gyűrűje.

Mint minden pletykát, ezt is kezeljétek kellő óvatossággal. Messze van még az ősz, de addig még egy rakás egyéb pletykát fogunk olvasni a következő iPhone-ról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Pal007 - 2016.03.02. 07:25

    Aztán baromi nagy előny a “stereo”, amikor a hangszórók között kb 5 centi a távolság… :))
    – Hangerőben nagyobbat fog szólni bizonyára.

  2. Krisztián - 2016.03.02. 09:51

    Ki a tököm vágyik slim telóra?

  3. Jag - 2016.03.02. 10:00

    Én vágynék slim félóra csak nem ilyen üzemidővel , ezért inkább legyen 2mm -el vastagabb a mostaninál…

Szólj hozzá Te is!