iPhone SE lesz az új telefon neve és 3D Touch nélkül érkezik

HusztiD 2016.02.29. 07:11 iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 2 300

maxresdefault1

Még az év elején jött a hír, hogy a régóta pletykált 4 colos telefon elnevezése nem iPhone 6c lesz, hanem 5se, mivel lényegében ezt a vonalat viszi tovább. Az akkori pletykák szerint elvileg azért lett volna ez a készülék neve, mivel maga a telefon egy iPhone 5s hasonmás lenne, csupán erősebb hardverekkel.

Ezúttal egy új forrás-közeli hír járja, akik érintettek a telefon gyártásában. Elvileg fölösleges az Apple számára a számszerű széria meghatározása, akárcsak az iPhone 5 és 6 modellek esetében, mivel kétévente új felhozatal állnak elő. Ennek kapcsán simán csak iPhone SE-nek fogják hívni a telefont, ami talán jobban beillik az almások felhozatalába. Továbbá ahogyan megjelenik a készülék, az iPhone 5s-nek búcsút mond az Apple, hiszen ez lesz az új belépőszintű iPhone a kínálatukban.

screen-shot-2016-02-27-at-2-31-55-pm

Egy másik érdekes hírt pedig a francia NowhereElse közölt le. A fenti képet ők publikálták és elvileg ez lesz az iPhone SE panelja. Ha a kép hiteles, akkor elmondható, hogy az új 4 colos telefon nem fogja megkapni a 3D Touch funkciót, ami a 6s modellekben debütált. Ezt még ne vegyük 100 százalékosan biztosra, hiszen eddig nem mindig szolgált hiteles információkkal a francia oldal.

Eddig ugyan hivatalosan semmit sem tudunk az iPhone SE-ről, azonban a legtöbb szóbeszéd alapján az iPhone 6 és 6s méltó keveréke lesz hardveresen. Küllemre pedig az iPhone 5s-re fog hajazni, csupán sokkalta lekerekítettebb szélei lesznek. Hamarosan kiderül!

Mennyire győzött meg idáig titeket az iPhone SE? Tegye fel a kezét, aki a megjelenése után egyből lecsap rá.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Szabi - 2016.02.29. 08:01

    Ami a 3D panelt illeti, a NowhereElse francia oldalon a cikkben az áll, hogy különbözik a panel és pont e miatt a képek alapján elmondható, hogy nem kapja meg a 3D panelt az SE. De ne legyen igazuk.

  2. Krisztián - 2016.03.02. 09:42

    Eddig az összes pletyka azt mondta, hogy nem lesz 3D Touch, akkor most ez miért érdekes?

Szólj hozzá Te is!