Hasonló, de kicsivel mégis másabb lesz az iPhone 5se az 5s-hez képest

HusztiD 2016.02.25. 07:13 iPhone 2 hozzászólás 2 295

iphone5serendering-800x452

A 9to5Mac és az OnLeaks csapatának birtokába jutott információk alapján lerenderelték az iPhone 5se okostelefont. A két forrás információi kicsikét eltérőek egymástól, hiszen apróbb változások vannak mindkét forrás értesülései szerint.

Elsőnek vegyük szemügyre a 9to5Mac-ét. Mint az első és második képen láthatjuk, a telefon szinte teljesen ugyanúgy néz ki, mint az iPhone 5s. Egyetlen dolog tűnhet szembe, ez pedig a ki és bekapcsoló gomb jobb oldalra kerülése a telefon felső sarkából. Továbbá ha nagyon megnézzük, akkor a széleinél egy jóval lekerekítettebb kijelzőt fog kap, ami által valamivel vékonyabb lesz maga a készülék.

iphone5sepowerbutton-800x332

A legutolsó képen a másik forrásból származó adatok láthatóak. Ez szintén hasonlít az iPhone 5s telefonhoz, azonban van egy-két lényeges változás. Itt a ki és bekapcsoló gomb ugyanott maradt, mint a régi telefonok esetében. Maga a kamera pedig hasonló az iPhone 6 és 6s-ből megismerthez, ugyanis a gyűrűje egy kicsit kitüremkedik a készülék házából. Végezetül pedig annak ellenére, hogy ez is az 5s formatervet viszi tovább, kicsit lekerekítettek a széleiből, ami egy csipetnyi iPhone 6-os ízt ad neki.

iphone5seschematic

Hogy végezetül milyen lesz az új telefon, azt elvileg csak március 15-én fogjuk megtudni. Reméljük, hogy az elkövetkezendő napok folyamán az Apple hivatalosan bejelenti az eventet, hiszen előtte egy bő héttel már illő lenne.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Szabi93 - 2016.02.25. 07:45

    Valamiért ránéztem erre a képre és rögtön az ugrott be a sok koncepció közül hogy “na ez lesz az igazi” ! ez számomra valamiért elég hitelesnek tűnik és ha jobban belegondolunk az 5se-ben nem lesz újítás csak a 7ben tehát ez az előző generációkból lesz összekovácsolva külsőleg és belsőleg is ez a 4 colos telefon tehát ez nekem így külsőleg nagyon hihető hogy így fog kinézni ! Remélem nem csak nekem van ezzel kapcsolatosan ilyen meglátásom!?

  2. Patrick - 2016.02.25. 09:25

    Így a koncepció alapján, nekem is nagyon bejön :) nagyon kiváncsi vagyok mar hogy fog kinézni de remelem valahogy így. Bár én cserélni nem fogok, mert 6S-t használok.

Szólj hozzá Te is!