Immáron 77 százalékos az iOS 9 elterjedtsége

HusztiD 2016.02.24. 15:23 Apple, iOS 1 db 258

ios_9_ipad_iphone

Ahogyan megszokhattuk, az Apple bizonyos időközönként frissíti a fejlesztői oldalát, ahol többek között olyan információkat tudhatunk meg, hogy milyen a mobil operációs rendszerek aktuális megoszlása. Legutóbb még január közepén számoltunk be erről, akkor kicsikét stagnált a kilencedik főrendszer elterjedtsége, ami most szintén elmondható.

Jelenleg 77 százalékon áll az iOS 9 elterjedtsége, ami csupán két százalékos javulást jelent az egy hónappal ezelőtti állapothoz. Ez a javulás az iOS 8 rendszer rovására ment, ugyanis 19-ről 17 százalékra esett vissza a megoszlása a 2014-ben megjelent szoftvernek. Végül pedig az iOS 7, avagy az annál korábbi rendszereket még az almás felhasználók 6 százaléka részesíti előnyben.

Nagyon úgy tűnik, hogy a karácsonyi időszak egy kicsikét megdobta az iOS 9-esek táborát, azóta lassan, kisebb tempóban gyarapszik a kilencedik főverziójú rendszer. Lehetséges, hogy az iOS 9.3 végleges megjelenésével egy kicsit tovább szépít az Apple az adatokon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2016.02.24. 17:37

    Ez mièrt fontos?! Mindig az elôzô rendszer volt a jobb, persze hogy van egy réteg aki fèl az új szoftvertôl, nem is tudom mièrt…

Szólj hozzá Te is!