Megérkeztek az új iOS 9.3, OS X 10.11.4, tvOS 9.2 és watchOS 2.2 béták

HusztiD 2016.02.22. 19:10 iOS, Kiemelt hírek, OS X 2 hozzászólás 1 288

iphone-lineup

Kereken két hete adta ki az Apple a legutóbbi, harmadik bétákat. Az elmúlt két hétben viszont tovább dolgoztak a fejlesztők, annak érdekében, hogy ígéretes újdonságokkal adják ki a végleges rendszereket. Az új szoftverek egyelőre csak a fejlesztők számára érhető el, de ahogyan az lenni szokott, egy-két nap múlva a publikus béta programban résztvevők számára egyaránt kiadja az Apple.

Egyelőre nincsenek pontos leírások, hogy milyen apróbb hibajavítások történtek. A legérdekesebb szoftver az iOS 9.3 lesz, amelyben bemutatkozik a Night Shift mód, amelyet a késő esti júzerek számára találtak ki. A Jegyzetek alkalmazás megkapja a jelkódzáras védelmet, így egy-egy jegyzetet akár a Touch ID-val is levédethetünk. Jó hír, hogy az iPhone 6s és 6s Plus tulajok számára bővül a 3D Touch funkció, hiszen a gyorsmenü egy kicsivel több opciót fog felkínálni. Végezetül pedig az iBook támogatni fogja a PDF formátumot, ugyanakkor a CarPlay az Apple Music-ot is egyaránt kihasználja.

A tvOS 9.2-es változatában lesz diktálás funkció, ami külön jó hír, hiszen eddig meglehetősen nehéz volt rajta gépelni. Apróbb változás ugyan, de a Siri segítségével ezentúl az App Store-ban is kereshetünk. Az OS X és watchOS-t illetően pedig különösebb változások nem történtek, csupán apróbb hibajavítások.

Pontos megjelenésekről egyelőre nem tudni, de vélhetően március közepén, az iPhone 5se / iPad Air 3 event előtt fogják kiadni az almások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. nylontacsko - 2016.02.22. 21:41

    Most már csak egy HUN – Siri kellene (lenne jó) :)

  2. Alnus - 2016.02.22. 22:56

    Ja ja hun síri, vagy legalább lovári :)

Szólj hozzá Te is!