Minden eddiginél jobban odafigyel az Apple az iPhone 7 gyártására

HusztiD 2016.02.18. 07:13 iPhone 0 db 528

China Foxconn

A Digitimes legfrissebb értesülései szerint a Foxconn mellé az Apple bevonta a Pegatront és a Wistron-t a gyártásba. Eddig ugyebár tudhattuk, hogy a Foxconn gyártja le az új telefonok zömét, azonban az új beszámoló alapján a Wistron szintén részt vesz a már egy ideje pletykált iPhone 5se és iPhone 7 telefonok legyártásában – bár egyelőre a gyártók nem kommentálták a dolgot, hiszen nagyon titokban akarják tartani.

A szóbeszédek szerint a Wistron az iPhone 5se gyártásáért lesz a felelős, míg az iPhone 7 modellek esetében főként a Foxconn és a Pegatron. Elvileg ez azért lesz jó a kaliforniai vállalat számára, mert így jobban el tudja osztani a rendeléseket, illetve jobban oda tudnak figyelni a felmerülő problémákra. Ha igazak a hírek, akkor a 4,7 colos mezei modellt a Foxconn és a Pegatron párosa gyárthatja le, míg a nagyobbik testvérét a Wistron és Foxconn.

Hogy ebből mi igaz vagy sem, azt természetesen nem tudjuk. Végül pedig az fog minket, felhasználókat érdekelni, hogy most tavasszal, avagy szeptemberben ugyanolyan minőségű telefont kapjunk az Apple-től, mint amilyet már megszokhattunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!