Tim és Ive beszélt a Campus 2-ről és az Apple Watch-ról

HusztiD 2016.02.18. 11:32 Kiemelt hírek, Tim Cook 0 db 173
Tim és Ive beszélt a Campus 2-ről és az Apple Watch-ról

screen-shot-2016-02-17-at-2-33-50-pm

A Vogue-nak lehetősége volt egy interjút készítenie az Apple két vezetőjével, Tim Cook-kal és Jony Ive-val, akik a jelenleg még épülőfélben lévő Campus 2-ről osztották meg a véleményeiket. Anno még 2011. nyarán mutatta be a terveket Steve Jobs a Cupertino Város Tanácsa számára a terveket, amit nem sokkal később elfogadtak, ha pedig minden a tervek alapján alakul, akkor az idei év végére teljesen elkészül az anyahajó, jövő januárra pedig beköltözhető lesz.

Az Apple CEO-ja, Tim Cook elmondta, hogy a második főhadiszállás jelenleg még fejlesztés alatt áll, ahol egy halom piszok található. Na ők ezt a halom piszkot újrahasznosítják, ha elkészül az épület, ugyanis 7 ezer fát fognak az épület köré ültetni.  Viccesen még azt is megjegyezte, hogy nehéz eldönteni, hogy melyik lesz a szebb: az épület vagy ez a halom piszok.

Az almások dizájn partnere – aki a Campus 2 kinézetéért felelős -, Norman Foster is mondott egy-két érdekességet az ikonikus, hajlított, csaknem 4 mérföld hosszú üvegpanelekről, amelyek magát az épületet fogják borítani. Elmondása alapján ezek az üveglapok annyira nagyok és annyira tiszták, hogy nem fogja senki sem azt érezni, hogy egy épületben van bezárva, ugyanis egyenesen a tájképet fogják látni az emberek.

02-when-tech-meet-style-march-2016-vogue

Végezetül pedig Jony Ive beszélt a Vogue-nak az Apple Watch-ról és az egyéb dolgairól, mint a soron következő Met Gala Exhibition, ahol társelnökként szerepel. Ive elmondása alapján a technológia mára elérte azt a szintet, ahol az Apple elérheti az ” egy vállalat álma” elismerést azzal, hogy ennyire személyessé teszik magát a technológiát. Annyira személyes ez a technológia, hogy viselni tudod – mondta Ive az Apple Watch kapcsán, majd megosztott még néhány, egyéb gondolatot a divatról.

Végezetül pedig mi nagyon izgatottan várjuk, hogy elkészüljön a Campus 2. Biztosan másabb lesz, mint az eddig látott koncepciók, de abban biztosak lehetünk, hogy egy hatalmas, modern és nem mellesleg a világ legzöldebb kolosszusát alkotja meg vele az Apple. Pluszban lesz egy földalatti előadóterem, ahol a jövőbeli termékeket, szoftvereket és egyéb újdonságokat fognak bemutatni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!