Kayne West koldul, de ettől függetlenül szembeszáll az Apple Music-kal

HusztiD 2016.02.16. 15:56 Apple Music 3 hozzászólás 360

maxresdefault-11

Bizonyára sokatok számára ismerős lehet Kayne West, hiszen nem éppen az okos döntéseiről vált ismertté – ha finoman szeretnénk fogalmazni. Legutóbb az történt ugyanis, hogy kitalálta, egymilliárd dollárra van szüksége, s jelenleg arra vár, hogy Mark Zuckerberg és Larry Page megszánja őt ezzel az összeggel, ugyanis 53 millió dolláros adósságban van. Indoklása szerint munkásságával sokkal jobbá teszi a világot, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy megmentette a hiphop kultúrát.

Ami pedig az Apple Music-ot illeti, az énekes Twitteren érdekes dolgokat osztott meg. A követőinek elmondta, hogy csupán Tidal-on lesz elérhető az új albuma, miközben az Apple Music-on sosem fogja annak a megjelenését engedélyezni. Megpróbálta finoman kérni a rajongóit, hogy értsék ezt meg, de mivel nem sok embernek tetszett az ötlete, így megmutatkozott a valódi énje:

kw

Kissé szánalmas ez a kuncsorgás, de a Tidallal nem fogja megváltani a világot. Kicsit azért vicces, hogy korunk egyik ismert zenésze ilyen gyerekes dolgokra veti magát, nem?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Zoli - 2016.02.16. 17:36

    Onnan is remèl egy kis segèlyt, hogy nèpszerüsíti, èn ugyanis errôl a tidal ról soha nem hallottam.

  2. Nem ér a nevem! - 2016.02.17. 11:42

    Minden országnak kell egy Kiszel Tünde…
    Itt most más a szín, más a nem, de gondolkodásban és világmegváltásban dettó ugyan az.
    Aki ezt a majmot szereti az meg is érdemli, hogy osztozzon vele az adósságában.

  3. HaINB - 2016.02.17. 14:50

    Ugy imadom ezt az oldalt, mert mindig korrekten tudja bemutatni a kozeleti szereplok dolgait.
    A tweetek eloszor is nem ilyen sorrendben jottek, a “Shut the fuck up and enjoy the Greatness” tweetje LeBronra vonatkozott mert nagyon sokan kinyilvabitottak hogy egyaltalan nem teljesitett jol az AllStar galan. (Amugy LeBron mottoja a Strive For Greatness, es erre volt az utalas, de latszik, hogy nagyon tisztaban vagytok dolgokkal.) Sokkal inkabb lehetett volna kiakadni Kanye eddigi rasszista kommentjein, mint a marketing politikajan.

Szólj hozzá Te is!