Csereprogramot indít az Apple az USB C kábelek kapcsán

HusztiD 2016.02.16. 17:57 Kiemelt hírek, Mac 1 db 668

459862-what-is-usb-c

Bő két héttel ezelőtt már meghirdetett egy új csereprogramot az Apple a hálózati csatlakozóadaptereket illetően, azonban a napokban egy újabbat hirdetett a 2015-ös MacBook-ok kapcsán. Ezúttal a géphez járó töltőkábel, az USB C van a középpontban, hiszen nem mindegyik tölt megfelelően, így az Apple felhívja a figyelmet, hogy ezt ingyenesen cserélik.

Az USB C kábelek beazonosítása

A cserére jogosult kábeleken csupán a “Designed by Apple in California. Assembled in China” felirat olvasható. A cserére nem jogosult kábeleken ezen felül már egy sorozatszám is olvasható, amelyek ugyebár nem cserélhetőek. Szóval a lényeg, hogy van-e sorszám a kábelen, avagy nincs. Amelyeken van, azok már megfelelően működnek, míg a korábbiaknál nem mindegyik.

15885-12430-160212-USB-C-l

Így zajlik a csere

A kábelt a legközelebbi hivatalos Apple-szervizzel cseréltetheted ki. A csere előtt ellenőrizniük kell készüléked sorozatszámát, ezért arra kérnek, hogy előzetesen jegyezd fel a sorozatszámot. Nagyon könnyen megtalálható a készülék sorozatszáma.

További információk

A program nincs hatással a törvényes és garanciális jogokra. A csereprogram 2018. június 8-áig vehető igénybe.

Ha úgy gondolod, hogy korábban olyan cseréért fizettél, amelynek oka ez a hiba volt, érdeklődj az Apple-nél a visszatérítéssel kapcsolatban.

További információk az Apple oldalán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Simon lászló - 2016.02.16. 20:44

    Az egész apple csregarancia egy nagy shit. Egy hibás dolgot elvileg cserélnek, gyakorlatilak ha nem az undormány Budapestet népesíted szarnak rád. Saját költségeden juss el egy szervízbe (3db) akkor cserélik. Kecskemétiként idő és pénz. Az ügxfélszolgálat gagyi és gyüjtőpontok sincsenek. Hihetetlen hogy ennyire amatőr tud lenni vmi. Még a noname termékek szervizelése is profibb. Undorító amit ezzel kapcsolatban tapasztalaok.

Szólj hozzá Te is!