Az iPhone 5se-ről, az Apple TV-ről és a Campus 2-ről beszélt Tim Cook

HusztiD 2016.02.08. 10:19 Kiemelt hírek, Tim Cook 1 db 1,475

rtr45ku8

Tim Cook és csapata gyűlést tartott a munkatársaik számára az elmúlt napok folyamán. A kis találka keretein belül a jelenlegi vezérigazgató érdekes dolgokat osztott meg az iPhone-ról, az Apple TV-ről és egyéb dolgokról. Az elhangzott infókból nagyon érdekes következtetéseket lehet levonni.

Az iPhone kapcsán Tim nagyon izgalmas dolgokat osztott meg a jelenlévőkkel. Mindenekelőtt elmondta, hogy ez az eddigi legjobban fogyó készülék, ami a jövőben szintén változatlan marad, főleg hogy olyan piacokon is nagyobb teret hódítanak, mint Kína vagy India. Elmondása alapján az Apple-nek nincs szüksége arra, hogy egy olcsóbb készülékkel álljanak elő, ami ráadásul gyengébb teljesítményű egyben, hiszen az emberek többet fizetnek a jobb élményért cserébe. Ezeket valószínűleg az iPhone 5se kapcsán hozta fel. Ergo ez azt is jelentheti, hogy az iPhone 6s-sel megegyező lesz hardveresen, csupán 4 colos kijelzőn.

screenshot-2016-01-24-22-45-51

Az Apple TV és tvOS párosát illetően Tim elmondta, hogy az Apple szempontjából fényes jövő elé néz a készülék. A set-top box-nak nagyobb szerepe lesz a nappalikban a jövőben. Nyilvánvalóan ezzel arra célzott, hogy szoftveresen sok újdonságot fog kapni az Apple TV, ami által akár több mindenre is használhatjuk, ahogyan egyre több alkalmazás lesz rá elérhető – akárcsak az iPhone esetében.

Végezetül szó esett a jelenleg épülőfélben lévő Campus 2-ről. Az új főhadiszállás az idei év végére készül el, 2017. januárjában a tervek szerint már beköltözhető lesz. Továbbá hozzáfűzte, hogy amint elkészült az új anyahajó, onnantól kezdve a földalatti auditóriumban lesznek a különféle előadások és bemutatók. Ezzel lényegében azt jelentette ki, hogy búcsút intenek a már meglévő helyiségektől, mint például a Moscone Centertől, amely eddig minden évben otthont adott a WWDC számára.

Kíváncsian várjuk az elkövetkezendő hónapok eseményeit! Ti mit vártok leginkább idén az Apple-től?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bred Pitt - 2016.02.08. 10:56

    5se

Szólj hozzá Te is!