Top 5 iOS játék februárra

HusztiD 2016.02.06. 07:57 iOS, Játékok, Kiemelt hírek 0 db 777

crashlands

Ahogyan azt már megszokhattátok, havi szinten összeszedjük mindig a legjobb, újonnan kiadott iOS játékat. Ezúttal sem történt másként, hiszen a január folyamán megjelent 5 legjobb iOS játékot szedtük össze, amivel reméljük, hogy az unalmas perceitekre is sikerül lekötni magatokat.

 

Crashlands

Aki játszott már a Don’t Starve játékkal, s az rabul ejtette őt, az a Crashlands-ben sem fog csalódni. Hasonló az egész elképzelés, s talán még jobb is egy kicsivel. Aki nem sajnál érte 4,99 eurót kiadni, az garantáltan nem fogja megbánni, hiszen egy újabb gyöngyszemmel van dolgunk!

Crashlands (AppStore Link) Crashlands
Fejlesztő: Butterscotch Shenanigans, Inc.

Besorolás: 9+5

Ár: HUF2,990.00 Letöltés

Pocket Mortys

A Pocket Mortys-t leginkább a Pokemon fanatikusai fogják szeretni.  Nem írunk róla sokat, hiszen kedvcsinálónak itt van a játék trailere, akit pedig érdekel, az ingyenesen letöltheti az App Store-ból. Szóval mire vártok még?!

Rick and Morty: Pocket Mortys (AppStore Link) Rick and Morty: Pocket Mortys
Fejlesztő: Turner Broadcasting System, Inc.

Besorolás: 17+4.7561

Ár: Free Letöltés

The Westport Independent

A Westport Independent egy kicsikét másabb vizekre evez, hiszen a játékban egy újságírót alakítunk akinek feladata, hogy átszerkessze a híreket, majd azokat a publikum számára elérhetővé tegye. Az alábbi videóból ráérezhettek a játék esszenciájára, így aki kedvet kapott, az 4,99 euróért cserébe hosszú időre lekötheti vele magát.

The Westport Independent (AppStore Link) The Westport Independent
Fejlesztő: Pontus Lunden

Besorolás: 9+3.5

Ár: Free Letöltés

Star Trek Timelines

Aki jártas a Star Trek univerzumban, annak mindenféleképpen ajánlott beszereznie a legújabb játékot, a Timelines-t. Mivel ez a játék is ingyenes, így fölösleges róla tovább regélni. Irány az App Store!

Star Trek Timelines (AppStore Link) Star Trek Timelines
Fejlesztő: Tilting Point Media

Besorolás: 12+4.60606

Ár: Free Letöltés

Lost In Harmony

A Lost in Harmony egy olyan ügyességi játék, ahol ütemre kell tovább haladnunk. Maga az alkalmazás egy kerek történetet mesél el, melyben a főhős, Kaito kísér végig minket. Az app ára 3,99 euró, így aki kedvet kapott egy kis zenés mókához, annak érdemes erre is beruháznia.

Lost in Harmony (AppStore Link) Lost in Harmony
Fejlesztő: Digixart Entertainment

Besorolás: 9+4.86667

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!