Új programot indított az Apple a törött kijelzős iPhone-okat illetően

HusztiD 2016.02.05. 07:07 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 2 815

iphone-lineup-2016

Az Apple egy teljesen új programot hirdetett, melynek keretein belül a korábbi iPhone tulajok örülhetnek. A hírek szerint azonban egyelőre nem tudni, hogy globális akcióról van-e szó, hiszen az információk szerint csupán a hivatalos Apple Store-okban vehető igénybe az új akció.

Aki iPhone 5s vagy iPhone 6 és 6 Plus készülékek egyikével rendelkezik, az akár kedvezményesen hozzájuthat egy új modellhez. Persze nem megy ez ilyen könnyen, hiszen az a feltétele, hogy a telefon sérült legyen. Ergo csak akkor élhet valaki a programmal, ha annak a kijelzője berepedt, illetve a Home vagy a többi gomb megrongálódott.

Ha valaki megfelel a feltételeknek, akkor beviszi a telefonját egy Apple Store-ba, ahol pénzt ajánlanak fel értük. Az hírek alapján az iPhone 5s-ért 50 dollárt, a mezei 6-osért 200-at, míg a 6 Plus-ért 250-et adnak. Az Apple szerint ezzel azoknak próbálnak kedvezni, akik megrongálódott iPhone-nal rendelkeznek, hiszen a javításra költött árból már egy új 6s vagy 6s Plus készüléket hozhatnak ki.

Nem mellesleg az elkövetkezendő napok folyamán az Apple Store-okban az új telefonokhoz opcionálisan kérhető lesz, hogy képernyővédő fóliával vértezzék fel az újonnan szerzett készüléket.

Látszik, hogy ezzel a lépéssel igyekszik az Apple megemelni az eladásokat, azonban vélhetően ez megint csak azokat az országokat/régiókat fogja érinteni, ahol vannak hivatalos boltok. Hogy itt Magyarországon a hivatalos viszonteladóknál lesz-e hasonló kezdeményezés, arról egyelőre nem tudni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Attila11111 - 2016.02.07. 08:17

    Valaki elmagyarázná részletesebben? Beviszem ,kapol erte 50dollart es abbol hogy veszek uj iphone 5s t ??

    • HusztiD - 2016.02.07. 10:43

      Új iPhone levásárlására szól az adott pénzösszeg.

Szólj hozzá Te is!