A Sennheiser pozitívan veszi, ha az Apple elhagyja a jack csatlakozót

HusztiD 2016.02.05. 07:13 Egyéb 1 db 477

sennheiser-urbanite-xl-wireless-sg-6

Az elmúlt hónapokban szinte csak arról hallhattunk az iPhone 7-et illetően, hogy jack csatlakozó nélkül érkezik. Természetesen most sem tudunk többet, mint amit a szóbeszédek mondanak, hiszen a hivatalos bejelentésig erre nem fog sor kerülni. Viszont vannak olyan gyártók, akik szerint mégsem annyira gáz, ha váltani szándékozik az Apple.

A nem olyan régen véget ért Consumer Electronics Show-n (CES) belül a Tech Insider csapatának alkalma volt pár szót váltani a Sennheiser CEO-jával, Dr. Andreas Sennheiser-rel, aki érdekes dolgokat nyilatkozott. Elmondása alapján, ha az Apple egy új standard csatlakozóval kíván előállni, akkor ők nagyon optimistán fogják venni a változást, s kihasználják a jobb minőségű zenei élmény reményében.

Ha mégis Bluetooth-ra vagy Lightning csatlakozóra vált az Apple, akkor nem csak a Sennheiser, hanem a többi nagy gyártó is nyithat mondjuk a 3D audio technológia felé, amire jelenleg nagy érdeklődés mutatkozik efelé. Természetesen csak az ősz folyamán leszünk okosabbak, hogy pontosan milyen lesz az új telefon, de a Sennheiser felől már megnyugodhatunk. Gondoljuk, hogy aki drágább fejhallgatóval rendelkezik, azoknak opcionálisan megvásárolható lesz majd egy Lightning kábel a fejeshez.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Boono98 - 2016.02.18. 20:02

    Azért lássuk be hogy a digitális zenei élmény csak akkor jó ha nem akármilyen DAP/DAC van a készülékben. Persze lehet hogy én kötekszem és csak én nem vagyok megelégdve a mai telefonok zenei teljesítményével (Ipod sem jobb….). Én szerintem ha minél vékonyabb és hely takarékosabb készülékeket dobnak piacra akkor 200 százalék hogy DAC és hasonlókon fognak spórolni.(nem mintha most nem ez menne.)

    Ergó lehet hogy a sennheiser jó fejeseket fog csinálni az új szabványhoz de a szűk keresztmetszet mindig is a teledon volt és marad nem pedig a fejhallgató. Ha csak nem bíítsz fejesről van szó és társairól.

    Zenében amit lehet, azt inkább analogban érdemes hallgatni. (Ave Bakelit :3 )

Szólj hozzá Te is!