Smart Connectort és hátoldali vakut kaphat az iPad Air 3

HusztiD 2016.02.01. 16:46 iPad, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 353

Screen-Shot-2015-09-09-at-1.19.20-PM-1

A japán Macotakara szerkesztői szemfülesek voltak, hiszen kiszemelték, hogy az Alibaba oldalon feltűnt az iPad Air 3 állítólagos tokja. Ha erre alapozunk, akkor két fontos változást is észrevehetünk. Bár mielőtt belemennénk ezekbe, érdemes szintén megemlíteni, hogy nem biztos, hogy egy valódi tok látható a képen. Lehet, hogy valaki nagyon unatkozott, s így akarta felkelteni a figyelmet.

De tegyük fel, hogy a tok gyártójának tényleg van valami köze az iPad Air 3-hoz, így előre elkészítettek bizonyos tokokat, hogy már a készülék debütálásakor kaphatóak legyenek. Az első szembetűnő dolog, hogy itt is megjelenik a Smart Connector. Akárcsak a tavaly év végén megjelent iPad Pro oldalán (avagy alján) található meg az új port, ami segítségével különféle kiegészítőket csatlakoztathatunk a táblagéphez. Ezt első sorban az egyéb gyártók fogják kihasználni, de az sem kizárt, hogy az Apple ehhez is kiad egy saját billentyűzetet.

A másik szembetűnő dolog a kamera. Jól látható, hogy itt már egy nagyobb kivágás van, ami azt eredményezheti, hogy vakut kap az Air 3. Természetesen erről voltak pletykák, de továbbra is kérdéses, hogy mi értelme lenne egy vakunak egy tabletben? Tegye fel a kezét, aki alacsony fényviszonyok mellett egy 9,7 colos készülékkel fényképezne.

15755-12220-screen-shot-2016-01-31-at-13819-pm-l

Továbbá még egy kérdést felvet a kamera fölötti kivágás. Az mi célt fog szolgálni? Esetleg itt is négy hangszórós megoldást vezetnek be a kaliforniaiak? Nem kizárt.

Egyébként nem ez az első, hogy ehhez hasonló szóbeszédekről olvashattunk az iPad Air 3-at illetően. Előző héten például volt egy olyan hír, amely szerint 4K felbontást és 4 GB RAM-ot kap, ami előtt kiderült, hogy lényegében milyen lesz, majd az is, hogy márciusban debütálhat.

Egyelőre sok pletyka járja körbe a szóban forgó iPad Air 3-at, így nagyon kíváncsian várjuk, hogy végül milyen specifikációkkal dobja piacra az újragondolt táblát az Apple. Ti minek örülnétek a legjobban?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. David - 2016.02.02. 09:09

    Hülyeség, a vaku megint parasztvakitás mert értelme nincs az biztos.

Szólj hozzá Te is!