iPad Air 3: 4K felbontás, 4 GB RAM és megnövelt üzemidő

HusztiD 2016.01.29. 07:10 iPad 0 db 502

ipad-air

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy márciusban érkezik a következő generációs iPad Air, azonban most a Digitimes újabb információkkal szolgált. Az ellátási láncból származó fülesek alapján ígéretes változások várnak az új tabletre, amivel már-már a novemberben megjelent Pro modellhez fog hasonlítani.

A készülék egyik újdonsága a magasabb felbontás lesz, hiszen már 4K támogatást kap, amivel komolyan ringbe száll a nagyobb testvérével. Másik újdonság a 4 GB memória lehet, ami szintén teljesen megegyezik a nagyobbik tabletével. Egyedüli kérdés, hogy milyen processzor lesz a tabletben, de a korábbi pletykák alapján ugyanúgy egy A9X chipet kap, csupán kisebb órajelen fog ketyegni. Végezetül a harmadik újdonság a megnövelt üzemidő lesz. A jelenleg piacon lévő testvérei mind tartják a 10 órát, így vélhetően plusz egy-két órára számíthatunk, amennyiben igazak a szóbeszédek.

Hogy ezekből mi fog valóra válni, azt persze nem tudjuk. Ha minden jól megy, akkor egy bő másfél hónap múlva már bemutatkozik az Air 3 az iPhone 5se-vel és limitált Apple Watch modellekkel karöltve.

Ti mit vártok az iPad Air 3-tól?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!