Hónapokra elegendő iPhone 5se készlettel rendelkezik az Apple

HusztiD 2016.01.29. 07:15 iPhone, Pletykák 1 db 1 962

iphone5c-640x338

Ez a hét már csak az iPhone 5se-ről szól, hiszen ahogyan közeledünk az állítólagos márciusi event felé, úgy kapunk egyre több információt a készülékről. Ezúttal a japán tech oldal, a Nikkei szolgált új hírekkel, akik egy megbízható forrásra támaszkodva tudják, hogy az Apple már jó előre legyártotta a szóban forgó 4 colos okostelefonokat.

Természetesen erős állítás ez, de a hírek szerint az Apple már egy bő éve foglalkozik a 4 colos telefonnal. Elvileg tavaly befejeződött a készülékek tömeggyártása, s az almások csak a megfelelő időre várnak, hogy piacra dobják. Eddig a piac az iPhone 6s modellekkel volt elfoglalva, de most, hogy kicsit csillapodott a láz, tökéletes alkalom lehet, hogy kiadják az új telefont. Az informátorok nem árulták el, hogy pontosan hány milliót gyártott le az Apple, viszont annyit elmondtak, hogy már most hónapokig elegendő készlettel rendelkeznek.

Ami pluszban új hír, hogy az iPhone 5se-vel inkább azokat a piacokat próbálja megfogni az Apple, ahol kevés, avagy csökkenő eladásokat produkálnak. Ilyen például India, ahol az utóbbi időben nagy előszeretettel terjeszkednek a kaliforniaiak.

Az iPhone 5se-t elvileg a március 14-ei héten jelentik be, s az iPhone 6 és 6s méltó keveréke lesz. A telefon mellett pedig esedékes lehet egy iPad Air 3 és új Apple Watch modellek bejelentése.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jobbmintte - 2016.01.31. 19:24

    i5 tudasu lesz?

Szólj hozzá Te is!