Márciusban debütál az iPad Air 3

HusztiD 2016.01.28. 07:06 Apple Watch, iPad, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 527

Apple CEO Tim Cook holds an iPad during a presentation at Apple headquarters in Cupertino

Az Apple két hónapon belül bejelenti a legújabb táblagépét, az iPad Air 3-at. Vagyis most erről szólnak a hírek, amik a tűzhöz közeli forrásokból származnak. Tavaly ősszel ugyan kaptunk iPad-et bőven, hiszen frissült a Mini vonal, illetve megjelent a nehézsúlyú Pro. Egy valamit azonban nem kaptunk, ez pedig az új 9,7 colos Air, ami ha igaz, akkor egy fél évvel később mutatkozik be a nagyérdemű számára.

Sajnos pontos adatok ezúttal nem derültek ki, hogy milyen hardvereket kap az Air 3, de a szóbeszédek szerint nem lesz okunk a panaszra, hiszen az Apple egy olyan táblagépet kíván piacra dobni, ami némileg felkavarja piacot. Ha a legutóbbi negyedéveket nézzük, akkor láthatjuk, hogy folyamatos, évenkénti 25 százalékos csökkenést élnek meg a tableteladások, így kénytelenek lesznek egy olyan készülékkel előállni, amiért meg fogja érni a felhasználónak beszerezni az újat.

Apropó, a napokban volt egy új iPad Air-es hírünk, ami alapján 4 hangszórót és egy hátlapi flash modult kap, így nem kizárt, hogy részben ezekre az újdonságokra számíthatunk. Ha pedig helytállóak a jelenlegi informátor hírei, akkor az iPad Air 3 szintén Apple Pencil kompatibilis lehet, viszont az erősen kérdéses, hogy emiatt megéri-e sokaknak beszerezni.

Nem mellesleg akkor jelenhet meg az új Air, mint az egy ideje már szóban forgó iPhone 5se. Az új telefon az eddigi információk alapján egy felturbózott iPhone 5s lesz. Vagyis ezt a készüléket fogja felváltani, de lényegében az iPhone 6 és 6s méltó keverékét ötvözi, abban az esetben, ha tényleg helytállóak a napokban napvilágot látott információk.

Screen-Shot-2016-01-06-at-11.23.14-780x422

Az informátorok hivatkoztak új Apple Watch modellekre egyaránt, azonban márciusban még mindig nem a második generációst fogják bemutatni. Elvileg új szíjakat és színeket mutatnak be a kaliforniaiak, ugyanakkor a Hermes féle órák is nagyobb választékban lesznek kaphatóak. Holnaptól már hivatalosan megvásárolhatóak lesznek Magyarországon az órák, így kíváncsian várjuk, hogy vajon hozzánk is azonnal eljönnek-e az újdonságok.

Végezetül pedig szó esett az iOS 9.3-ról, ami elvileg a márciusi event fele lesz letölthető a publikum számára. Többek között a Night Shift móddal mutathatják be az új iPhone és iPad modellt. Ha pedig bejelentés, akkor a források szerint valamikor a március 14-ei héten lesz a keynote, azonban egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik napon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!