Elvileg ilyen lesz az iPad Air 3

HusztiD 2016.01.26. 07:11 iPad 0 db 911

screen-shot-2016-01-25-at-12-26-33-pm

A francia Nowhereelse új információkkal szolgált az elvileg tavasszal érkező tabletről, hiszen hozzájutottak egy állítólagos tervrajzhoz, ami a következő 9,7 colos tabletről szól. A táblagépet eredetileg tavaly őszre várta a nagyközönség, azonban az Apple az iPad Pro és Mini 4 készülékeket dobta piacra, ám már ekkor felmerült, hogy idén tavasszal érkezhet az új középméretű iPad.

Ha valóban olyan lesz a tablet, mint amit az alábbi illusztráció mutat, akkor lényegében elmondhatjuk, hogy egy lekicsinyített iPad Prót kapunk. Elvileg 2 helyett immáron 4 hangszóró lesz benne, csak úgy, mint a nagyobbik testvérében, ami által sokkal jobb audio rendszerrel fog rendelkezni. A dizájn is hasonló lesz a Próhoz, illetve a másik újdonsága az lehet, hogy a hátlapi kamera mellé egy flash LED-et kap, aminek tulajdonképpen nem sok értelmét látjuk.

Íme a rajz:

ipad-air-3-plans-ipad-7

Hogy hardveresen milyen lesz az Air 3, arról egyelőre nem sokat tudni. Egy korábbi pletyka szerint az iPad Pro hardverét kapja meg egy kicsivel gyengébb teljesítményű A9X processzorral és 2 GB RAM-mal. Elvileg március folyamán ezt is bejelenti az Apple, így vélhetően ekkora már okosabbak leszünk, ha valósak ezek az állítások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!