Március helyett szeptemberre várhatjuk az Apple Watch 2-t

HusztiD 2016.01.18. 07:03 Apple Watch, Pletykák 2 db 308

Apple-Watch-2-concept-by-Eric-Huismann-780x439

Már megannyi szóbeszédet olvashattunk a második generációs Apple Watch-ot illetően. Eddig leginkább arról szóltak a hírek, hogy márciusban, egy keynote alkalmával leplezik le az új órát, ami elvileg egy kicsit karcsúbb lesz, ugyanakkor új szenzorokat kap. Ezúttal a Techcrunch egyik szerkesztője, Matthew Panzarino szolgált új információkkal.

Matt gyakorlatilag összegyűjtötte az eddigi információit, amelyeket különféle, meg nem nevezett forrásokból kapott. Ennek apropóján idén márciusban nem kapunk új okosórát az Apple-től. Vagyis kaphatunk, új színekben és szíjakkal, de az nem az Apple Watch 2 lesz, illetve márciusban csupán az új 4 colos telefont és Mac frissítéseket kaphatunk. A következő okosórára elvileg szeptemberig kell várni. Ha Matt igazakat beszél, akkor elvileg az iPhone 7-tel karöltve mutatják be, s ennek hatására sokkal nagyobb integrációt kap a két készülék.

Persze ezeket az információkat sem árt óvatosan kezelni, hiszen bármi lehetséges. Korábban egyébként összeszedtük, hogy mi az a 4 funkció, amit nem szeretnénk viszont látni az Apple Watch 2-ben, így ha lemaradtatok volna, akkor itt pótolhatjátok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

 1. Pal007 - 2016.01.18. 16:09

  “Persze ezeket az információkat sem árt óvatosan kezelni, hiszen bármi lehetséges. ”
  – olyan aranyosak vagytok, amikor ezzel zárjátok cikkeket… :) Mert tééényleg??? Ez egyáltalán nem biztooos??? :D
  Ki hitte volna…

  • HusztiD - 2016.01.18. 16:43

   Hidd el nekem, sokszor érkeznek olyan kérdések felénk, amik miatt ezt külön ki kell emelni. :) Kicsit szájbarágós, de muszáj…

Szólj hozzá Te is!