Januárban is hatalmas akciókkal vár az iDoki!

HusztiD 2016.01.17. 19:19 iDoki, Kiemelt hírek Januárban is hatalmas akciókkal vár az iDoki! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 1 134

idoki_kiemelt

A karácsonyi ünnepek után sem feledkezik meg rólatok az iDoki csapata, hiszen újabb remek akcióval kedveskednek. Egészen pontosan két akciót hirdettek. Az egyik, hogy minden tartozékot (pl. fólia, tok, stb.) és audió eszközt (pl. Harman Go+ Playm Onyx Studio, JBL Charde 2+) 10 százalékos kedvezménnyel szerezhettek be, azonban a kedvezmény nem terjed ki a gyári Apple kiegészítőkre. A másik pedig, hogy minden iPhone, iPad és iPod javítás árából szintén elengednek 10 százalékot.

janban_nagy

A januári akció időtartama 18-tól, azaz jövő hét hétfőtől veszi kezdetét és január 30-ig, zárásig leadott készülékekre érvényes. Az iDoki várja minden kedves ügyfelét Budán a Budagyöngyében, Pesten a Báthory utcában, továbbá az ország minden pontjáról, a DPD futárszolgálat segítségével. További jó hír, hogy az iHungary Webshopjában az érintett termékekre leadott rendelések végösszegéből elengedünk 10 százalékot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!