Két Oscar jelölést kapott az új Steve Jobs film

HusztiD 2016.01.15. 07:02 iPhone 2 hozzászólás 262

screen-shot-2015-10-09-at-8-36-04-am

A hét első felében már beszámoltunk, hogy két darab Golden Globe díjat kapott az új Steve Jobs film, most azonban a filmvilág legnagyobb jelöléseit is megkapták, az Oscart. A 88. díjátadó egy bő hónap múlva, február 28-án lesz megtartva, amire két színészt jelöltek a Steve Jobs kapcsán.

Az első Michael Fassbender, aki az Apple vezérigazgatóját alakította a filmben. Nem lesz könnyű dolga, hiszen olyanok mellett jelölték a legjobb színész kategóriában, mint Leonardo DiCaprio (The Revenant), Bryan Cranston (Trumbo), Matt Damon (The Martian) és Eddie Redmayne (The Danish Girl). DiCaprio neve korábban felmerült a Steve Jobs kapcsán, azonban hamar visszautasította. A héten kihirdetett Globe díjat pedig pont elvette Fassbender elől.

A második jelölést Kate Winslet kapta a legjobb női mellékszereplő kategóriában. Katenek olyan kihívói akadtak, mint Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Rooney Mara (Carlos), Rachel McAdams (Spotlight) és Alicia Vikander (The Danish Girl).

Kicsit messze van még a díjátadó, így kénytelenek vagyunk várni és tippelgetni. Szerintetek ki nyernek, és miért pont DiCaprio?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Jani - 2016.01.15. 12:04

    Az hogyan van,hogy a Jobs filmet titulálták az eddigi legrosszab filmnek (én nem), és mostmeg egy csomó díjat kap…?!
    -Biztos nálam van a baj,de nem értem….

    • HusztiD - 2016.01.15. 14:57

      Attól mert a film egy fikció, még nem azt jelenti, hogy rossz lenne. A színészek jól alakíthatnak, a forgatókönyvet is jól meg lehet írni… Az meg, hogy sokunk számára nem tetszik, az nyilván azért van, mert tudjuk, hogy nem ez történt, s emiatt némileg rossz érzéssel könyveljük el.

Szólj hozzá Te is!