Megjelent a VLC lejátszó az Apple TV-re

HusztiD 2016.01.13. 07:08 Apple 2 hozzászólás 636

apple-tv-app-store-hero

A nem olyan régen megjelent negyedik generációs Apple TV-re végre megjelent a sokak által használt és közkedvelt VLC médialejátszó. Bizonyára sokan ismeritek és használjátok akár napi szinten, hiszen minden operációs rendszerre elérhető a lejátszóprogram, legyen szó akár Windows-ról, OS X-ről vagy iOS-ről.

A VLC ugyanazt kínálja, amit már megszokhattunk. A tonnányi funkció mellett a program olyan médiaformátumokat is lejátszik, melyet az Apple termékek amúgy nem. Ahogyan pedig várható volt, az újonnan kiadott alkalmazás támogatja a Siri-távirányítót, mellyel megannyi hasznos funkciót elérhetünk, mint például a visszajátszás. A VideoLAN egyébként felhívja a figyelmet, hogy a legelső kiadás még hiányt szenved a DropBox és OneDrive felhőszolgáltatásokból, de már tesztelik őket, így a közeljövőben egy frissítés alkalmával elérhetőek lesznek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. strucc007 - 2016.01.13. 08:50

    Korábban VLC-t használtam, de amióta az AC3, DTS dekódolásra nem alkalmas, átváltottam Infuse-ra, amit az Apple TV-n is használok! Sokkal letisztultabb, több beállítás, funkció. Ugyan fizetős, de megéri az árát.

  2. Epinet - 2016.02.07. 23:04

    Az egész egy kupac s..r! Nekem ez a harmadik Apple tv-m. Az előző két típussal nem is volt semmi baj. Talán annyi hogy egy idő után egyre többször kellett újraindítani. De az új egy katasztrófa. Többször nem találja a hálózatot. A képernyő fény ereje állandóan változik. Mire végig nézel egy filmet totál kiábrándulsz. A szerviz szerint hardver hiba. A VLC még sosem működött 10 másodpercnél tovább. A Nézett film vagy halhatott zenének ahangereje a hirtelen erős hangok hatására magától lehalkul.
    Ismétlem egy kalap szar!

Szólj hozzá Te is!